Somnul de frumuseţe începe cu  produsele esenţiale Midnight Recovery Kiehl’s


„Beauty is an attitude. Be the star of your own life.” Estee Lauder

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate este genul de produs pe care trebuie sa îl încerci măcar o dată în viață. Ținând cont de marketing-ul bun făcut de compania Kiehl’s, aveți ocazia să îl şi primiți în format de minisize sau sample 

De mai bine de o lună, am introdus în rutina mea câteva produse Kiehl’s de care sunt foarte mulțumită, Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate fiind cel care-mi și place cel mai mult. Este unul dintre cele mai bine vândute produse Kiehl’s.

Folosesc Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate zilnic, îl aplic seara, de cele mai multe ori singur sau peste un tratament. Deși este practic un ulei, iar uleiurile au tendința să lase peliculă la suprafața pielii și să se absoabă ceva mai greu, Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate este suficient de light și intră destul de bine în piele. Lasă și acesta o peliculă uleioasă la început, dar dispare după câteva minute. Eu aplic vreo 3-4 picături și, cu ajutorul degetelor, îl tapotez pe toată fața.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate vine într-un recipient de sticlă prevăzut cu pipetă, are un miros foarte discret de lavandă și este un ulei transparent cu o consistență destul de fluidă, ce se absoarbe foarte rapid în piele.

Cum îl utilizez: Cu ajutorul pipetei pun două, maxim trei picături în palmă, masez uleiul încălzit între palme pe pielea curată, evitând zona ochilor deoarece anumite ingrediente pot fi mult prea agresive pentru această zonă sensibilă – după cum mi s-a spus în magazin.

Am varianta mini, de 15 mililitri, și acum regret că nu o am pe cea full size, pentru că îmi place maxim acest produs!  Cum spuneam, vine ambalat într-o sticluță din sticlă, prevăzută cu o pipetă. Nu știu de ce, dar îmi plac la nebunie produsele care au pipetă, fie că sunt pentru îngrijirea tenului sau fonduri de ten. Consistența produsului este de ulei mai degrabă lichid, decât vâscos.

Încă de la prima folosire, mi-a plăcut foarte mult cum m-am trezit dimineața cu tenul: foarte hidratat, luminos și incredibil de fin. Iar asta a fost pentru mine un motiv suficient de bun încât să continui să-l folosesc. Recunosc că m-am temut ca după mai multe utilizări să nu se mai comporte la fel, însă de fiecare dată când îl folosesc, rezultatele sunt aceleași.

Deși foloseam și înainte produse menite să-mi ajute tenul să revină la normal, de când am introdus Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate în rutina mea de îngrijire, s-a văzut clar diferența.

Folosește câteva picături de Midnight Recovery Concentrate, unul din cele mai bine vândute produse Kiehl’s, în fiecare seară pentru a regenera intensiv pielea pe parcursul nopții. Te vei trezi cu o piele mai fină, mai sănătoasă și mai luminoasă.

Formula nu numai că este fără parabeni, dar are și 99,8% uleiuri de origine naturală, ajutând pielea să se refacă pe timpul nopții. Mai mult decât atât, sticla și ambalajul de carton sunt realizate din materiale reciclabile.

Dacă nu ați încercat încă produsele astea, vi le recomand din suflet. Sunt niște produse foarte bune, care merită toți banii, eu le iubesc!

Sper ca v-au placut recomandările mele, sper să nu uitati să vă îngrijiți fața în fiecare zi. Nu uitați că frumusețea vine din interior, dar e bine să o mai ajutăm şi noi din exterior cu produse bune şi potrivite pentru tenul nostru. Vă imbratisez.

Your Beauty Is Your Lifestyle!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu