Mda.handmade -Totul este mai frumos când este făcut cu inima şi dragostea de mamă


„Limpede nu poți să vezi decât cu inima. Ochii nu pot pătrunde în miezul lucrurilor.” – Antoine de Saint Exupry 

Iubesc produsele handmade au ceva aparte, sunt create cu dragoste și maiestrie, sunt piese deosebite rezultate din ideile şi conceptul unor artiste talentate.
Realizarea lor necesită multă muncă manuală, migală, timp, energie și, mai ales, idei originale care de cele mai multe ori vin din experiența personală a artistului

Fiecare om are o poveste, fiecare acțiune are un scop, fiecare drum are o destinație.

Povestea Mariei Prodan, începe cu pasiunea pentru Tehnica Şerveţelului şi Tehnica Decoupage.

Maria, vorbeşte aşa cum simte. Şi simte, aşa cum gândeşte. Iar pentru a înțelege mai bine ce vă spun, vă recomand călduros să citiţi acest minunat articol.

„Sunt o mămica cu un copil special, dar pentru mine este un copil perfect, un copil minunat şi unic! Totul a început acum doi ani, aproximativ, având dorința de a face ceva nou pentru mine, să nu mă mai gândesc la greutățile întâmpinate cu băiețelul, la terapiile pe care baiețelul meu trebuie să meargă, să uit pentru moment de toate greutățile şi să mă concentrez pe ceva ce îmi place.
Am încercat să croşetez, o scurtă perioadă de timp. Nu m-am descurcat aşa de bine şi am renunțat.
Apoi am descoperit Tehnica Şervețelului şi Tehnica Decoupage. Am căutat să mă informez cât mai mult despre aceste tehnici, am căutat grupuri de specialitate, am căutat să mă documentez pe YouTube şi am găsit şi cărticele cu paşi simpli şi uşor, uşor am început să mă perfecționez în acest domeniu.
Iubesc ceea ce fac şi nu mă văd făcând altceva şi asta datorită băieţelului meu minunat şi special care mă face să zâmbesc, să muncesc şi să visez în continoare la Visul meu, chiar dacă sunt momente când sufeltul imi plânge. Pentru copilul meu trebuie sa fiu puternică, să îl ajut cu ce are nevoie, pentru el trebuie sa lupt ca sa-l aduc pe drumul de normalitate, să îl văd sănătos, împlinit şi fericit aşa cum orice mamă îşi iubeşte copilul, îi doreşte tot binele din lume, suferă pentru el şi este în stare de orice pentru a-şi vedea copilul bine. Şi ca visul să se împlinească trebuie să ai puterea de a îndrăzni! „

Maria, este o mămică minunată, o mămică puternică, un om excepțional, prietenos, comunicativ, optimist, cu zâmbetul pe buze, creativ, răbdător, amabil, sensibi cu sclipire în privire și o mare iubitoare de handmade.

O persoană deosebită, cu un caracter frumos, puternic, mai pe scurt un om frumos!

Aș mai putea adauga multe, însă vă las pe voi să o cunoașteți pe Maria Prodan şi pagina ei Mda Hand Made

Dragii mei, acesta este un articol despre un om minunat şi despre niste creații realizate din inimă. Aşadar, dacă aveți nevoie de un cadou unicat vă recomand cu drag Mda Hand Made, creații realizate din inimă pentru a-şi ajuta micuțul băiețel să ducă o viață normală şi fericită.

Alegeți handmade! Este lucrat cu foarte mult suflet, este minunat şi ne prinde cel mai bine!

Îți mulțumesc, draga mea Maria pentru toată răbdarea și pasiunea cu care ne-ai încântat şi îți doresc din adancul inimii mult succes în ceea ce faci şi multă sănătate micuțului tău îngeraş. Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

facebook.com/mda.handmade

Recomand cu încredere!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu