Măriuca Cherestes -Muncă delicateţe şi splendoare


„Nu este niciodată prea târziu să devii ceea ce ai vrut dintotdeauna” – George Elliot.

Când vine vorba de a oferi cadouri celor dragi sau despre un eveniment important din viață, genul care nu se întâmplă deloc în fiecare zi, lucrurile sunt destul de sensibile. Cu toții vrem să bucurăm, să impresionăm și, mai ales, să fim unici și să lăsăm o impresie de neuitat.

Partea bună în ultima vreme este că există alternative la produsele de serie, banale, care se găsesc peste tot, iar noutatea vine de pe piața produselor hand-made, care este într-o continuă ascensiune în ultimii ani.Un lucru făcut de mână este unic. Punct. Nici măcar artizanului nu-i iese de două ori la fel. Nimeni n-o să mai aibă acel lucru în afară de tine sau persoana căreia i-l vei dărui. Iar asta nu se poate spune despre produsele făcute în serie pe care le găsim în cele mai multe magazine, toate la fel, perfecte, dar lipsite de personalitate și individualitate. Un lucru hand-made, are puțin din sufletul celui care l-a făcut, gândurile lui frumoase pe care le-a imprimat unui simplu obiect.

Lucrul de mână nu cere doar talent. Cere răbdare, foarte multă răbdare, dăruire, cere sacrificiu, timp, uneori renunțare.

Un om care lucrează de mână a investit mult în instruire, ore și ore de vizionat tutoriale, ore și ore de exersat, a investit în materiale stricate, în nenumărate încercări până la produsul final, fără cusur, care poate ajunge la client.

Apoi, pe măsură ce un produs este realizat de mai multe ori, în diferite forme mai mult sau mai puțin asemănătoare, intervin creativitatea și inventivitatea – care duc la îmbunătățirea acestuia.

Este minunat când poți oferi unei persoane un cadou potrivit personalității și pasiunilor sale. Când alegi să comanzi un obiect hand-made, acesta va fi făcut exact așa cum îți dorești și va fi un cadou pe gustul celui care îl primește.

Vreau să v-o prezint pe  Măriuca Cherestes o mamă, o iubitoare de frumos care iubeşte să coase, un om minunat care realizează, printre altele, niste şorțuri care pe mine m-au „topit”. Ea lucrează din dragoste de frumos si din dragoste de copilarie, când işi vedea bunica mult iubita împletind cât era ziua de lungă.

Măriucăi îi place mult să dăruiască ceea ce iese, atât de frumos, din mâinile sale. Are şi cereri de lucru, nu cred să existe femeie să nu-şi dorească măcar un accesoriu vestimentar handmade, mai ales când aceasta are finețea şorțurilor cu maci sau cu fluturi, dar şi eleganța rochițelor realizate cu măiestrie de Măriuca!

Dar, foarte important, Măriuca nu lucrează numai şorțuri de bucătarie cu flori de maci şi multă fericire, ci şi lenjerii pornid de la bebei pana la adulți, realizează fețe de pernă, fețe de masă, naproane, fuste, draperii, perdele, şorțuri de bucătărie, prosoape de bucătărie absolut splendide din materiale şi culori care pur şi simplu te fascinează!

Produsele realizate de Maria  au ceva aparte, sunt create cu dragoste și măiestrie, sunt piese deosebite rezultate din ideile şi conceptul unei artiste talentate. Aceste produse handmade sunt create pornind de la o idee simplă, de la diverse concepte și sunt produse în serie limitată chiar unicate.

Dragile mele, vă recomand să vă împrieteniți cu Măriuca, cea cu nume muzical şi talent la lucrul manual, căci este un om deosebit, iar aceasta se poate deduce şi din migala cu care lucrează, din pasiunea cu care împleteşte, neobosit, articole vestimentare sau de decor, pentru o casă mai primitoare.

După cum vedeți în imagini, când creează ceva, Măriuca o face în stilul său unic, pentru care şi este abordată, dar nu înainte de o discuție lungă şi serioasă cu clienta sa, împreună hotărăşte modelul şorțului sau fustiţei să zicem, şi a tuturor accesoriilor asortate ei, în funcție de personalitatea şi evenimentul pe care clienta sa, ulterior prietenă, îl are.

Vă recomand să accesați pagina de facebook a Măriucăi destinată creațiilor ei realizate din suflet.

facebook.com/mariucabyanca17

Dragii mei, acesta este un articol despre un om minunat şi despre niste creații aşa cum îmi plac mie. Sunt foarte sinceră, îmi place stilul Măriucăi! Si nu doar mie.

Recomand cu drag handmade by Măriuca!

Alegeți handmade! Este lucrat cu foarte mult suflet, este minunat si ne prinde cel mai bine!

Crede în Tine!

9 comentarii

 • Marriuca
  11 octombrie 2019 at 4:33 am

  Multumesc frumos pentru tot !!!

  • eliza
   11 octombrie 2019 at 7:23 pm

   Cu mare drag!

   Sunt realmente onorată că am avut oportunitatea de a scrie acest articol, pe cuvant!
   Mulțumesc, draga mea Măriuca că esti aşa minunată, ca mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!🤗

   Felicitări şi mult success în tot cee ce realizezi!

 • Adriana Tocaciu
  11 octombrie 2019 at 4:34 am

  Wow! Ce frumos ai descris-o pe Mariuca! Este prietena mea și am multe lucruri cusute de ea. Este minuțioasa, pregătește totul cu mare bucurie și simți efectiv in lucrul cusut de ea dragostea de viața și de oameni!

  • Mariuca
   11 octombrie 2019 at 7:00 pm

   Multumesc frumos ❤❤❤

   • eliza
    11 octombrie 2019 at 7:33 pm

    Cu mare drag!

 • Magdalena achim
  11 octombrie 2019 at 10:16 am

  Cat ma bucur sa vad un articol despre prietena mea de suflet Mariuca. Este un inger de femeie. E o minune in arta cusutului, pune suflet in fiecare articol si in fiecare interactiune. O iubesc pe Mariuca si ii pretuiesc fiecare lucru creat pt mine si pt familia mea

  • Mariuca
   11 octombrie 2019 at 7:01 pm

   Multumesc frumos ❤❤❤

 • Adrian
  11 octombrie 2019 at 7:07 pm

  Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru aprecierile,aduse soției mele, totul este adevărat, dar un singur lucru vreau să vă spun, că îmi este așa de milă de ea cînd ajung seara acasă și o gasesc mereu la masina de cusut!

  • eliza
   11 octombrie 2019 at 7:35 pm

   Cu mare drag! Aveți o soție minunată!

Lasa un comentariu