Magazinul lui Tommi – dăruieşte bucurie şi magie copilăriei


„De unde sunt eu? Sunt din copilăria mea. Sunt din copilăria mea ca dintr-o ţară!” Antoine de Saint – Exupery

Jucăriile din lemn sunt atent create pentru a încuraja copiii să exploreze, să experimenteze, să își folosească imaginația, și poate cel mai important aspect, să îi încurajeze să se joace. Din acest motiv sunt larg utilizate de copii de toate vârstele. În mare parte, jucăriile din lemn sunt jucării educative, care au scopul de a îi încuraja pe cei mici să descopere lucruri noi, să fie creativi. Iar pe lângă acestea rămâne un lucru important de precizat, sunt produse din materiale naturale și nu conțin substanțe toxice.

Iubesc, nu e nicio exagerare în afirmație, să îi cumpăr jucării din lemn copilului meu. Le simt încărcate cu energia pozitivă a materialului din care au fost lucrate şi ştiu că îi pot transmite piticului meu un sentiment cald atunci când se joacă cu ele. Cert este că jucăriile din lemn pot dura ani de zile, fapt pentru care multe astfel de jucării devin amintiri de familie de care se bucură mai multe generații.

Sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre cel mai frumos magazin online de jucării. Da, un magazin de jucarii – Magazinul lui Tommi.

Magazinul lui Tommi este, prin definiție, o „oază a copilăriei” care îi atrage pe cei mici cu altfel de jocuri și jucării realizate din lemn, iar nouă părinților ne trezește amintiri de pe vremurile în care jocul, joaca și jucăriile erau singurele noastre griji. Acest minunat magazin de jucării nu are cum să nu te încânte!

Magazinul lui Tommi este creat din dragoste pentru copii şi pentru jucăriile din lemn, este un magazin online care a fost creat de Marina, o tânără mămică care dăruieşte bucurie şi magie copilariei din dorința de a oferi o experiență inedită în lumea jucăriilor din lemn, lucrate cu multă dedicație şi atenție pentru ca totul să iasă perfect.

Marina are o un îngeraş de fetiţă care este viața şi inspirația ei, un băiețel mic în burtică care abea asteptă să o cunoască, dar şi un minunat soț, fară de care nu ar fi fost unde este acum deoarece împreună au creat acest minunat magazin online de jucării, realizate din dragoste şi iubire față de copii.

„Povestea noastră se poate confunda uşor cu povestea tuturor părinților ce îşi doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor. Viața de familie ne-a luat prin surprindere, aşa că multe aspecte le-am învăţat pe parcurs şi încă le mai învăţăm. Din dorinţa şi nevoia de a scăpa de jucăriile de plastic ce ne invadaseră întreaga casă, am început să le înlocuim treptat cu unele din lemn, mult mai rezistente şi mai atractive. Am observat că pitica noastră e atrasă de ele pentru mai mult timp, îi atrag atenția mai ceva ca jucăriile stridente, piuitoare şi zgomotoase pe care le avusese înainte. Aşa că ne-am hotărât să facem acelaşi lucru şi pentru ceilalți părinți, sătui de jucăriile de duzină din plastice nesănătoase cu sunete şi culori nefireşti şi cu mirosuri toxice. Am început căutarea şi am găsit o fabricuţă tare cochetă şi cu tradiție de generaţii întregi, toooocmai în Polonia. Dedicarea şi pasiunea pe care o pun în fiecare jucărie se vede cu ochiul liber. Lucrate şi pictate manual, fiecare jucărie este o micuţă operă de artă. Ne-au cucerit din prima clipă, suntem siguri că vă vor cuceri şi pe voi şi pe cei mici!

Bucuria şi dragostea pusă în această muncă, se reflectă în zâmbetul copiilor, iar noi, „Magazinul lui Tommi”  vrem să transmitem această bucurie, cât mai departe şi să împărtăşim tuturor părinților plăcerea de a vedea un zâmbet senin pe chipul fiecărui prichindel.
Magazinul lui Tommi” nu este doar o afacere, este o familie! Este pasiunea şi frumuseţea copilului fericit. Este efortul de a aduce bucurie fiecărui copil, ţinând cont de siguranţa şi dezvoltarea armonioasă a acestuia. Jucariile noastre sunt ecologice şi rezistente, cu un design unic, acestea sunt educative şi ajută la dezvoltarea abilităților sale. Ele sunt realizate manual cu drag şi grijă, din materiale naturale si non toxice.”

Jucăriile din Magazinul lui Tommi sunt jucări din lemn realizate din suflet, au un farmec aparte iar funcțiile special gândite pentru stimularea și dezvoltarea abilităților copiilor de toate vârstele le fac să reprezinte cadouri potrivite ce ar bucura orice copil și părinte.

Pe site-ul Magazinul lui Tommi veți putea descoperi și alte jucării educaționale din lemn potrivite pentru copii de diverse vârste. Pe site-ul Magazinul lui Tommi veţi găsi tot felul de jucării din lemn, jucării de tras, împins sau plimbat în orice fel, jucării care ajută la rezolvarea de probleme și dezvoltarea abilităților, cum ar fi puzzle-urile sau care încurajează recunoașterea formelor și a culorilor, orientarea în spațiu.

Bazele inteligenței se formează încă din copilărie, lăsând copiii să își exploreze propriile capacități, creativitatea și motricitatea fină prin joc, forme și culoare.

Pentru recomandări în privința jucăriilor potrivite și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul Magazinul lui Tommi vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou de suflet piticului tău, alege Magazinul lui Tommi creat din dragoste pentru copii şi pentru jucăriile din lemn.

www.tommi.ro

Pagina de Facebook

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu