Cerneală pe hârtie – Scrisori şi cadouri ca pe timpuri!


„Iar atunci când îți dorești ceva, întreg universul conspiră ca să te ajute să-l obții.” – Paulo Coelho

Când ai scris ultima dată o scrisoare? Sau, când ai primit ultima dată o scrisoare? Este un obicei uitat de mulţi dintre noi. Un obicei care ni se pare demodat. Însă,  Ioana Ivan reuşeşte  chiar să scoată bani din aşa ceva. Concret, are un business din a scrie şi trimite scrisori – Cerneală pe hârtie.

O scrisoare scrisă ca pe timpuri, cu o caligrafie impecabilă şi pusă într-un plic cu sigiliu poate fi metoda sigură de a impresiona pe cineva drag. E o comunicare mult mai personală, care pune accent pe emoţie, pe o poveste, pe detalii. În timp ce un mail sau un mesaj virtual îl ştergem sau îl uităm, o scrisoare sigur o vei păstra în cutiuţa aceea specială. Maxim poţi să o pierzi, dar niciodată nu vrei să o arunci!

„Pasiunea pentru artă şi scrisul frumos am avut-o de cand eram mică. Adoram să scriu, să pictez. Dacă faceam cea mai mică greșeală pe caiet, rupeam toate paginile și începeam să le scriu din nou. Însă, niciodată nu m-am gândit că o să fac ceva cu acest talent.

Totul a început de la un proiect realizat de o echipă de caligrafie. Aveau nevoie urgentă de voluntari, iar eu am trimis o mostră de scris şi am fost acceptată în echipa lor. În ianuarie 2018, am decis să-mi deschid propria pagină – Cerneală pe hârtie.

Lucrarea mea este exemplul perfect al unui vis tangibil. Este creația pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Este spațiul perfect pentru a întâlni alți oameni uimitori.

Nu uit niciodată să iubesc, să fiu recunoscătoare, să fiu fericită, să-mi pară rău, să fiu tristă, să fiu răbdătoare, să fiu om.

Astfel, acest proiect are la bază scrisul de mână ca unealtă a realizării frumosului, a trezirii emoțiilor și a întoarcerii în vremurile romantice.”

Aşadar, dacă nu ai o caligrafie perfectă sau nu ai timp să scrii sau vrei să faci un cadou, atunci Ioana Ivan te poate ajuta. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina Cerneală pe hârtie şi să îi soliciţi ajutorul.

Multumesc, dragă Ioana că esti aşa minunată, că mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Facebook – Cerneală pe hârtie

Facebook – Ioana Ivan

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu