Puffish studio – O lume de poveste!


„Construiește-ți propriile visuri sau altcineva te va angaja să îi îndeplinești visurile.” Farrah Gray

Produsele handmade sunt realizate cu dragoste. Dragoste pentru frumos, artă şi viaţă. Realizarea lor necesită multă muncă, materiale, timp, energie si, mai ales, idei originale. Iar uneori se poate intampla chiar să existe mai multe încercări până la obţinerea rezultatului dorit.

Ceea ce face Puffish studio este, pur și simplu, vis! Numai când privești perniţele pufoase cu personajele sale unicat, nu poți exclama altceva, decât: Adorabile!

Puffish studio oferă o întreagă varietate de produse quilt: seturi complete de lenjerii de pat pentru bebeluși și copii, pături, perniţe, jucării din material textil, toate realizate cu cea mai mare grijă și dragoste, pentru a oferi calitate.

Produsele pot fi cumpărate la set sau separat, de pe stoc sau la comandă. Să vă arăt câteva dintre ele.

Perniţele decorative sunt și ele adorabile, moi și pufoase, din materiale foarte plăcute la atingere, în culori foarte plăcute pentru ochi. O adevărată încântare pentru orice părinte și copil!

Când mă uit la produsele astea, primul cuvânt care îmi vine în minte este delicatețea. Se vede că sunt realizate cu multă imaginație și multă grijă, culorile sunt combinate cu mult gust și talent, pur și simplu îți vine să strângi perniţele acestea în brațe.

Atât de adorabile și de iubibile, ți le dorești imediat ce le zărești. Acestea sunt preferatele mele, căci sunt mare fană de vulpiţe, căţeluşi și pisicuţe ❤️

Este o încântare ca adult să te cuibărești în aceste lenjerii atât de frumoase și plăcute, nu mai zic ce fericire este pentru pitici.

Babynest. Este ceva foarte potrivit și pentru a fi oferit cadou la prima vizită sau la un botez. Chiar este ca un cuib: oferă protecție sugarului și îi ține totodată de cald; deși în acest cuib, copilul se află în maximă siguranță, totuși are parte și de libertate de mișcare.

Cine se află în spatele acestor produse minunate?

Andreea Ferkel designer grafic şi de produs
mamica unui fetiţe minunate care este viața şi inspirația ei, dar şi un minunat soț, fară de care nu ar fi fost unde este acum deoarece îi este cel mai mare susținător în proiectul său de suflet Puffish studio. A terminat facultatea de Arte şi Design la Timişoara, designul produselor îi aparține, însă bineînțeles că ascultă și dorințele clienților ei. În procesul de lucru apelează la diverse tehnici de lucru pentru ca toate produsele să fie unice, speciale. Alege materialele cu mare grijă, doar textilele de calitate pot fi luate în considerare atunci când face aprovizionare cu metraje.

Puffish studio, un atelier magic, vesel și colorat. Intrați pe pagina de facebook și vă garantez că vă va fi greu să o părăsiți cu mâna goală.
Perniţele cu personaje simpatice mi se par adorabile! Pe pagina de facebook Puffish studio veți găsi o grămadă de lucruri drăgălașe care sunt sigură că ar bucura orice copil.

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou pufos şi drăgălaş micuţului tău, atunci Puffish studio te poate ajuta. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina Puffish studio şi să îi soliciţi ajutorul.

Multumesc, dragă Andreea că esti aşa minunată, că mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Facebook – Puffish studio

Facebook – Andreea Ferkel

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

2 comentarii

 • Andreea Ferkel
  1 februarie 2020 at 12:28 pm

  Multumesc mult pentru acest articol minunat! 😉

  • eliza
   1 februarie 2020 at 1:00 pm

   Mă bucur tare mult că am avut oportunitatea de a scrie acest articol despre tine Om frumos şi minunat!

   Felicitări şi mult success în tot cee ce realizezi! Te îmbrățişez cu drag şi multă iubire!

Lasa un comentariu