Celebook – Lasă amintirile să vorbească!


„Strângeţi cât mai multe amintiri pentru insomniile bătrâneţii.” Vasile Ghica

Astăzi vreau să vă vorbesc despre amintiri,  despre acele momente unice, preţioase cărora  fiecare le rezervă un loc special în adâncul inimii. Amintirile sunt cea mai frumoasă parte a vieţii noastre, pentru că ne ajută să ne păstrăm vii momentele de fericire.

O fotografie reprezintă o amintire, motiv pentru care cei mai mulţi dintre noi avem cel puţin o fotocarte care înrămează sute de momente petrecute alături de familie şi cei dragi nouă. Numai astfel putem opri timpul în loc, derulând o parte din filmul vieţii noastre ori de câte ori avem ocazia. Desigur că fiecare dintre noi are momentele lui, însă astăzi vreau să vă vorbesc despre cele care dau sens vieţii mele de mamă, despre comoara mea nepreţuită şi cadoul pe care am ales să ni-l facem de Crăciun.

Când devii mamă vrei să pastrezi mirosul puiului tău adânc întipărit în inima ta, să ai primul său surâs gravat în spatele pleoapelor şi să îl vezi ori de câte ori închizi ochii pentru o clipă, să-i auzi gânguritul când liniştea te înconjoară, să-i fotografiezi fiecare zâmbet, fiecare moment haios şi unic. Iubesc fotografiile, fac mii de fotografii, instantanee în care răpesc timpului câte o clipă, apoi le păstrez pe diverse suporturi  în format electronic cu teama de a nu le pierde pentu că efectiv nu mai am spaţiu de stocare pentru ele.

Câţi dinte noi nu am pierdut fotografii dragi fie pentru că le-am şters din greşeală, fie că au fost păstrate pe un dispozitiv care s-a stricat?

Numai o fotocarte îţi poate crea o poveste din cele mai frumoase aminitiri ale veiţii, cu fiecare pagină dată, scoate la iveală emoții, trăiri, expresii şi amintiri de neuitat, ce rămân păstrate în siguranță peste ani.

Cu Celebook orice fotocarte creată este complet personalizată şi originală, Celebook îţi oferă un infinit de posibilităţi pentru a crea un Fotobook de poveste!

Vă prezint prima noastră fotocarte personalizată în calitate de părinţi!

Aşadar vă invit să răsfoiţi împreună cu mine Zâmbete de Crăciun…

Am mai tipărit fotografii online şi chiar am facut mai multe albume foto, dar Celebook are un concept unic, un mod cu totul aparte de a-ţi crea tu singur o Fotocarte de poveste, poţi alege între mai multe dimensiuni, coperta,  textul şi multe alte detalii pentru a avea o felxibilitate mai mare a designului şi un produs final de cea mai bună calitate, un Fotobook aşa cum am visat!

Ce este şi cum se realizează o fotocarte?

Un Fotobook este o carte goală care trebuie umplută cu toată dragostea şi creativitatea posibilă.

Cum se realizează?

Simplu și comod. O poți realiza de acasă, de la birou sau oricând vrei să te relaxezi. Intri în editorul online Celebook și adaugi pozele pe care ți le dorești în fotocarte. Pe lângă asta, ceea ce mi s-a părut wow, este faptul că poți adăuga și texte, citate, poți pune diferite fundaluri și iți poți personaliza fotocartea online așa cum îți dorești!

De asemenea, fotocărțile rezistă în timp și pot fi un cadou perfect pentru ocazii diferite.

Aşadar, indiferent ce tip de fotografii ai, păstrează-le aproape de inima ta, crează-ţi o fotocarte spectaculoasă cu Celebook!

Rezultatul Fotocărţii noastre de poveste mi-a depăşit cu mult aşteptările şi abea aştept să mă apuc de următorul album.

Pentru recomandări în privința realizării unei Fotocărţii de poveste și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul Celebook vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Site – Celebook.ro

Facebook – Celebook

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu