Detox Delivery România – Better Than Before!


„Cei care cred că nu au timp să mănânce sănătos, vor trebui mai devreme sau mai târziu să găsească timp pentru boală” – Edward Stanley

Trăim în fiecare zi, în fiecare moment al vieții noastre într-o continuă agitație. Ne grăbim să ne bem cafeaua de dimineață, să ajungem la timp la serviciu, uităm să mâncăm la timp, iar când ni se face foame mâncăm repede ceva de la fast food şi gata masa!

Ne grăbim și în graba noastră uităm să vedem ce se întâmplă cu adevărat în noi şi cu noi, ne trezim din ce în ce mai obosiţi, mai apatici,  fără energie şi fără entuziam faţă de frumusețea fiecărei zile.

Activităţile zilnice din ce în ce mai numeroase, orele de peste program la serviciu dar şi stresul fac ca pe zi ce trece să alocăm tot mai puţin timp pentru noi şi pentru sănătatea noastră.

Un stil de viaţă sănătos înseamnă mai mult decât un set de reguli pe care le urmăm pentru a evita anumite boli. Trăind sănătos, ne clădim o lume în care ne atingem potenţialul maxim, atât pe partea fizică, cât şi pe cea emoţională.

Mereu am încercat să am un stil de viaţă cat mai sănătos, cat mai echilibrat, dar de foarte multe ori din lipsa timpului am sărit peste micul dejun, am mai mâncat de la fast food, mi-am băut cafeaua pe stomacul gol, nu m-am hidratat corespunzător, am făcut excese cu Sărbătorile de iarnă, în ultima perioadă le-am cam bifat pe toate şi am început să mă simt din ce în ce mai obosită, fără energia şi entuziasmul de altă dată. Am obseravat că în doar câteva luni în care am mâncat mai haotic şi pe fugă, pentru că nu am avut timp s-a cunoscut  imediat diferenţa şi am fost dezamăgită profund de alegerile mele nesănătoase şi mi-am zis în sinea mea un mare STOP!

Este foarte importat să conştientizăm când greşim şi mai ales când este vorba de sănătatea noastră!

Aşadar, am început să mă documentez cum pot să-mi recapat eu energia şi starea aceea de bine pe care o aveam înainte de excesele alimentare de care nu am ţinut cont. Era simplu, simplu de tot să reîncep un stil de viaţă sănătos şi să aştept să apară rezultatele, dar eu îmi doream ceva mai rapid, ceva care să mă motiveze, să mă entuziasmeze ca să pornesc la drum într-o lume a unui stil de viaţă cât mai sănătos.

Îmi doream ceva, o detoxifiere în care să mi ajute organismul să elimine toxinele acumulate, să își recapete energia și echilibrul.

Tot căutând pe internet tot felul de informaţii mi-au captat atenţia nişte sucuri la sticluţe care parcă îmi zâmbeau, arătau atât de bine!!! Am început să mă documentez despre aceste sucuri şi mi s-au părut Grozave,  mi-am zis în sinea mea  ” Wow ce bine arată!!! Trebuie să le încerc!!!!”

Le-am scris celor de la Detox Delivery Romania, le am explicat ce vreau eu mai exact şi ei mi-au oferit toate informațiile de care aveam eu nevoie.

Mi au plăcut tare mult că mi-au raspuns la toate întrebările legat de acest sucuri şi mi-au fost alături oferindu-mi suportul necesar pe toata durata acestui program Extraordinar.

De ce am ales Detox Delivery Romania?

I-am ales pe ei pentru că livrează în fiecare zi combinaţii diferite de sucuri, iar asta însemnă un aport maxim de vitamine şi nutrienţi.

I-am ales pentru că oferă un meniu pre şi post detox, este foarte important să avem cel putin 3 zile de pregătire, pentru o detoxifiere blinda si fara efecte neplăcute.

I-am ales pentru că mi-a plăcut tot ce am citit despre ei şi programele lor de Detoxifiere a organismului, fix ce aveam eu nevoie!

I-am ales pentru că mi s-au părut cei mai buni şi nu regret nici măcar o clipă alegerea făcut! Sucurile chiar sunt Extraordinare, iar ei sunt niste Oameni Minunanţi.

Şi uite aşa am apelat la Detox Delivery România, companie fondată în 2015, de către Nutriționista Corina Dascălu, poți apela și tu la ei cu încredere pentru o detoxifiere ca la carte, deoarece ei livrează oamenilor sănătate la sticluţe care includ consumul de sucuri naturale, presate la rece și pe care ei, zilnic, le pregătesc și le livrează la domiciliu sau birou. În timpul curei detox hrana ta va include 5 sticluțe de suc (5 x 450ml), apă plată și ceai din plante.

Aşadar, am început cura Detox Delivery într-o zi de luni foarte entuziasmată, urma să consum doar sucuri presate la rece – 5 sticluțe a câte 450 ml repartizate uniform pe parcursul zilei.

Pe lângă aceasta, primeam zilnic și un bonus delicios și răcoritor – limonadă Detoxada, pe care aveam voie s-o savurez între mese. Deci nu aveam cum sa nu fiu entuziasmată!

Regulă importantă era să consum cel puțin 2l de apă între „mese” pentru a evita deshidratarea, care ne și dă senzația de foame. Și aveam voie să consum ceai din plante. Atât!

Fructele sunt 100% naturale, obţinute prin presare la rece. De aceea coletul ajunge la tine în fiecare dimineaţă, înainte să le consumi, cu indicaţia de a le consuma în următoarele 72 de ore, altfel se oxidează.

Am fost întrebată dacă sucurile chiar îmi sunt livrate zilnic acasă, DA!!!! Sucurile au fost livrate în fiecare zi pe parcursul celor 5 zile a acestui extraordinar program de a livra sănătatea la sticluţe.

1. Prima zi cu dieta detox a fost mai mult de acomodare.

Corpul nefiind obişnuit în ultimul timp cu o astfel de alimentaţie, dă primele semne de oboseală şi chiar de foame. Sucurile sunt delicioase, şi parcă simt cum corpul meu îşi găseşte comfortul în vitaminele şi substanţele hrănitoare ce îi sunt oferite. Gustul foarte plăcut al fiecărui suc mă face să-l aştept cu nerăbdare pe următorul!

2. A doua zi se pare ca mi-a pregătit câteva momente de moliciune şi dorinţa de a trândăvi în pat mai mult timp.

Dar, sucurile care sunt foarte gustoase, vin în ajutor şi mă înviorează!

3. În a treia zi apar primele semne vizibile care îmi satisfac feminitatea!

M-am odihnit excelent şi de dimineaţă am observat că tenul îmi este mai luminos. Puţin ciudat, dar îmi simt pielea foarte bine hidratată şi vizibil luminoasă. Deja am foarte multă energie, încât pot să mut munţii din loc!

Mă simt minunat!

4. A patra zi se remarcă prin nivelul ridicat de energie!

Am o pofta de viaţa extraordinară!!!

La cât de multe vitamine naturale şi hrănitoare primeşte corpul meu cu aceste sucuri delicioase şi sănătoase, e şi normal să fie fericit!

Şi eu sunt la fel de fericită ca şi el!

M-am simţit super energică, super fresh cu o dispoziţie grozavă şi asta datorită acestor sucuri menite să ne aducă multă energie, sănătate şi o stare de bine!

5. Ultima zi aduce foarte multă energie, o stare de bine şi ultimele concluzii.

În toată această perioadă, lucruri minunate s-au intamplat şi în interiorul organismului. Nu pot fi toate observate cu ochiul liber, dar mă simt eu mai tânără, mai energică, mai fresh, mai sănatoasă şi mai frumoasă! Această dietă de detoxifiere de la Detox Delivery România m-a ajutat să îmi recapat pofta de viaţă, energia, dar mi-a dat şi un optimism creativ, o anumită stare de bine şi comfort psihic.

A fost magic!

Nu ştiu dacă v-am convins, nici măcar nu mi-am propus asta, am vrut doar să spun că programul Detox Delivery România, la mine chiar a dat rezultate! Nu l-am folosit pentru a slăbi în masă, pentru a da 10, 15 kg jos, sub nicio formă! L-am folosit cu încredere şi entuziasm deoarece îmi doream o curăţare interioară, un boost de energie şi vitamine. Datorită acestor sucuri Magice am reuşit şi mă simt Minunat şi chiar am şi slăbit aproape 2kg, sincer, nici nu îmi doream mai mult.

Acum sunt mult mai responsabilă de alegerile alimentare, am renunțat la unele obiceiuri nocive și urmez o alimentație echilibrată!

Chiar mă gândesc să mai fac o astfel de cură pentru că o consider benefică. Cred că e nevoie din când în când să ne ajutăm organismul și să îi oferim un plus de energie.

Fie că avem o viață activă, un stil de alimentație sănătos sau nu, detoxifierea e recomandată oricărei persoane ce își dorește să își restarteze organismul. Din când în când, indiferent de anotimp, o resetare a organismului este mai mult decât bine venită.

Dacă vrei sa încerci şi tu detoxifierea cu sucuri naturale, şi să te convingi de beneficiile acesteia, las mai jos toate datele de contact. Oferă-i organismului șansa de a fi mai sănătos astfel devii doctorul propriului tău corp.

Site – Detox Delivery România

Facebook – Detox Delivery România

Facebook – Corina Dascălu

Nu uita niciodată că trupul tău e un templu şi chiar eşti ceea ce mănânci!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu