Vraja Jucăriilor


„Copilăria este cea mai de preţ comoară de pe pământ!” Riana Bulancea

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, este o lume magică pe care probabil nu o vom putea înțelege pe deplin niciodată, este o perioadă lipsită de tristețe și plină de emoție, bucurie și culoare.

Copilăria este o lume aparte, pentru noi o lume ciudată, fantastică, ireală, pentru cei care fac parte din ea dimpotrivă, una reală și plină de armonie.

Jocul este un aspect foarte important în copilărie pentru dezvoltarea emoțională și intelectuală a copilului. Și un lucru e cert: copiilor le plac jucăriile indiferent de vârstă pentru că fac parte din universul lor plin de culoare și bucurie. În ultima vreme însă, fenomenul jucăriilor a luat o amploare enormă și au apărut mii de modele de jucării, pe categorii de vârste și interese, ceea ce face extrem de grea alegerea celei potrivite.

Când vine vorba de jucăriile pe care le aleg pentru copilul meu, cele din lemn se regăsesc în topul preferințelor mele, întrucât sunt practice, confecționate din materiale naturale, prezintă siguranță pentru sănătatea piticului meu, sunt rezistente, extrem de frumoase și prietenoase cu mediul înconjurător. Dacă mai sunt și educative, cu atât mai bine.

Sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre cel mai frumos magazin online de jucării şi cărticele pentru copii – Vraja Jucariilor.

Magazinul online Vraja Jucariilor este, prin definiție, o „oază a copilăriei” care îi atrage pe cei mici cu altfel de jocuri, cărţi foarte frumos ilustrate și jucării realizate din lemn, iar nouă părinților ne trezește amintiri de pe vremurile în care jocul, joaca și jucăriile erau singurele noastre griji. Acest minunat magazin de jucării nu are cum să nu te încânte!

După ce am căutat ceva timp pe site-ul Vraja Jucariilor, cu greu m-am oprit asupra unor jucării, pentru că toate îmi plăceau!

Site-ul Vraja Jucăriilor este o lume plină de magie, de distracţie şi fericire! Foarte bine structurat, se încarcă rapid şi este uşor de parcurs. Fotografiile produselor sunt extrem de calitative şi descrierile foarte amănunţite.

Am ales câteva jucării din lemn, un căţel foooarte drăgălaş – o jucarie motrică din lemn şi abac, câteva puzzle-uri din lemn, dar şi puzzle-uri tip covor din spumă şi bineînţeles câteva cărţi pentru că iubim foarte mult cărţile, iar pe site-ul lor am găsit cele mai frumoase cărticele pentru copii!

Mereu te voi iubi – Caroline Pedler este o cărticică încântătoare cu un mesaj emoţionant despre ce înseamnă familia. O cărticică foarte frumos ilustrată cu animaluţe drăgălaşe care se iubesc şi ne învaţă secretul dragostei pe care o împărtăşesc.

Dragostea face lumea să se învârtă – Melanie Joyce este o cărticică despre iubirea şi dragostea care ne înconjoară!
O cărticică care ne arată cum se alintă pinguinii şi veveriţele şi cum se sărută ursuleţii koala.

Privindu-mi copilul jucându-se, simt cum prind viață toate basmele uitate, rătăcite printre gânduri, de care îmi era dor, și alături de copilul meu retrăiesc magia copilăriei şi sunt foarte fericită şi împlinită. Clipele în care uit de mine şi mă joc cu copilul meu sunt parcă rupte dintr-o lume aparte, parcă tot ce trăiesc este o poveste magică! Ahh!!! Cât de spectaculoasă și specială este copilăria!!! Cât de rare sunt clipele când te poți lăsa acaparat de ea, cât de neprețuite sunt clipele petrecute cu copilul nostru şi copilul din noi.

Oferiți-le copiilor, cărţi, jucării din lemn, jucării cât mai educative! Creaţi-le un colţişor de joacă de poveste, plin de magie și culoare. Câștigul va fi unul imens, atât pentru copilul tău cât și pentru tine, prelungind mereu, incredibil de spectaculoasă lume a copilăriei!

Pe site-ul Vraja Jucariilor veți putea descoperi tot felul de jucării educaționale din lemn potrivite pentru copii de diverse vârste. Vraja Jucariilor te aşteaptă cu promoţii şi reduceri generoase, produse exclusive şi cele mai frumoase jucării.

Pentru recomandări în privința jucăriilor potrivite și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul Magazinului online Vraja Jucariilor vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou de suflet piticului tău, alege Magazinul online Vraja Jucăriilor creat din dragoste pentru copii şi pentru jucării.

Îndrăzneşte să descoperi magia jucăriilor şi lasă-te cuprins de Vraja Jucăriilor.

Vraja Jucariilor – website

Vraja Jucariilor – facebook

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu