Raftul cărţilor cu suflet!


 —“ O carte este un dar pe care îl poţi deschide iar şi iar.” – Garrison Keillor

Cititul are un rol important în formarea capacităților copilului, ajutându-l să-și dezvolte memoria, imaginația și vocabularul. Ca să-i cultivați din fragedă copilărie dragostea pentru lectură, înconjurați-l cu cât mai multe cărți.

Astăzi vom discuta despre o categorie aparte de cărţi, şi anume despre cele destinate copiilor, deoarece un copil care ia contact cu cărţile de mic, va putea gândi fără probleme mai târziu. Vă invit în lumea minunată a cărţilor Usborne – Raftul cărţilor cu suflet!

Usborne este o editură de top din Marea Britanie, cu peste 30 de ani experienţă în domeniul educaţiei cu carţi pentru copii, oferindu-le acestora ilustraţii uimitoare, informaţii educative şi cu un conţinut variat, pentru toţi copiii, de la naştere până la 18 ani.

Cărțile Usborne sunt recunoscute în întreaga lume, atenția pentru detalii, ilustrațiile deosebite în culori calde fac, ca aceste cărți să fie atât de îndrăgite.

Dacă până acum nu ați auzit de această editură sau nu ați reușit să intrați în contact cu aceste cărți minunate vă invit să aruncați o privire pe site-ul editurii : www.usborne.com

Cu o interfață prietenoasă și ușor de navigat , poți găsi cu ușurință cărți grupate pe categorii de vârstă și subiecte de interes : povești clasice, cărți senzoriale, cărți de activități, cărți cu abțibilduri, cărți de colorat, puzzle-uri, geografie, artă, matematică, istorie, sport, craft, enciclopedii, ficțiune, etc.

Editura Usborne dispune de cărți traduse în 15 limbi cu ghid de pronunție. Pentru părinții care doresc să le faciliteze copiilor învățarea limbii engleze ca și a doua limbă aceste cărți sunt o adevărată comoară. Cărțile interactive cu sunete, dicționarele ilustrative sau cărțile ce conțin coduri QR sunt doar câteva din atuu-rile acestor cărți senzaționale care fac că învățatul să nu mai fie o povară.

Aceste cărți se pot comanda prin intermediul paginii Raftul cărţilor cu suflet.

Aceste cărţi sunt o adevărată comoară pentru cei mici. Cum le ajung în mânuţele lor mici, nu scapă fără a fi răsfoite de zeci de ori pe zi.

De ce sunt atât de speciale? Pentru că sunt foarte colorate, au diverse elemente tactile, elemente senzoriale, sunete, labirinturi şi alte activitaţi, care nu au cum să nu îi capteze atenţia celui mic, îl ajută pe copil nu doar sa învete, pe nesimţite, limba engleza, dar şi să se îndrăgostească de cărţi! Sunt darurile cele mai potrivite pe care le putem face copiilor noştri, dar şi nouă, ca parinţi, pentru că sunt un ajutor preţios în dezvoltarea cognitivă a oricărui micuţ şi totodată retrăim şi noi împreună cu ei lumea minunată a copilăriei!

Cartile Usborne sunt atât de ingenioase, încât îi reapropie pe copii de muzică, de artă, de modă, de frumos, explicând totul în cel mai ispititor mod cu putinţă şi făcându-i să vrea să afle mai mult.

Pentru toţi cei care au copii, cărţile Usborn sunt instrumente de preţ în educaţia, în bucuria, în frumuseţea copilăriei!

Pe pagina de Facebook Raftul cărţilor cu suflet găsim, mereu, daruri de suflet pentru cei pe care îi iubim fără măsură. Eu am găsit cele mai frumoase şi atractive cărticele pentru minunatul meu băieţel.

Am să vă prezint doar câteva din aceste cărticele ingenioase, numai bune pentru dezvoltarea cognitivă a oricărui micuţ.

Nu-i aşa că sunt foarte, foarte frumoase?

Băieţelul meu este fascinat de aceste cărţi! Fericirea şi entuziasmul faţă de aceste cărticele se află pe chipul său!

Cartile Usborne sunt de un real folos în învăţarea limbii engleze. Acestea reuşesc să capteze atenţia celor mici şi să le trezească dorința de a învaţa.

Noutatea pe care o aduc aceste cărți, comparativ atât cu cărțile în limba engleză, cât și cu cărțile în limba română, este că promovează învățământul alternativ, oferă posibilitatea descoperirii informațiilor prin cărțile din colecția „See inside”  acestea sunt cărți cu clapete, pe care cei mici le ridică și sub ele găsesc cuvinte, imagini sau explicații, în funcție de vârsta pentru care a fost cartea gândită.

De asemenea, colecția „Wipe-clean” oferă posibilitatea scrierii și ștergerii acelei cărți, având carioca pe bază de apă, copiii astfel reușind să deprindă activitatea scrisului.

Dacă vă plac aceste cărţi, nu ezitati să o contactaţi pe Bianca Cozma, reprezentant Usborne, un Om Minunat care mi-a stat la dispoziţie cu toate informaţiile de care am avut nevoie pentru achiziţionarea acestor splendide cărticele. Credeţi-mă pe cuvânt că cei mici vor fi tare încântaţi să le răsfoiască!

Bianca este mămica unei fetițe drăgălașe datorită căreia această frumoasă poveste a început.

Datorită BiancăiRaftul cărţilor cu suflet, sute de cărți au ajuns în bibliotecile copiilor de pretutindeni, oferindu-le timp de calitate cu părinții lor. Ajută școlile și grădinițele să își umple rafturile și bibliotecile cu cărți, fără să apeleze la bugetul instituției. Totodată, a reușit să îi insufle dragostea pentru lectură fiicei sale, care a crescut armonios, înconjurată de aceste cărți interesante și captivante.
 

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou micuţului tău, atunci Raftul cărţilor cu suflet te poate ajuta. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina Raftul cărţilor cu suflet şi să îi soliciţi ajutorul Biancăi.

Multumesc, dragă Bianca că esti aşa minunată, că datoită ţie băieţelul meu este fascinat de aceste cărţi! Îţi mulţumesc că mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre aceste cărticele de care m-am îndrăgostit!

Recomand cu drag Raftul cărţilor cu suflet!

Crede în Tine!

2 comentarii

  • Cozma Bianca
    2 mai 2020 at 4:11 pm

    Vă mulțumesc pentru acest minunat articol și pentru oportunitatea de a împărtăși cu alți părinți despre mult îndrăgitele cărți ale editurii Usborne 📚 Mult succes in continuare cu tot ce v-ați propus să realizați 🤗

  • Isai lucia
    6 mai 2020 at 5:08 pm

    Un om minunat,o mama deosebită, Bianca m-a ajutat de multe ori să aleg carți din aceasta colecție ca să le fac cadou nepoților mei;felicitari Bianca

Lasa un comentariu