Învaţă să îţi protejezi personalitatea şi lăs-o cu încredere să radieze de bucurie, magie şi originalitate


“Cea mai grea provocare este să fii tu însuți într-o lume în care toată lumea încearcă să fie altcineva”  – Edward Astlin Cummings.

Când încetezi să fii tu însuți și devii ceea ce ceilalți din jurul tău vor să vadă în tine, pierzi cea mai frumoasă parte din tine. Și mai rău – renunți la tot ceea ce te face unic pentru a deveni presupus „normal”. O persoană simplă amabilă și pliabilă. Lași în viața ta oamenii pe care trebuie să îi ții la distanță.

Nu este ușor să fii unic atunci când totul îți indică singura cale și destinație posibilă. Da, este dificil, dar dacă te încrezi în tine, poți deschide drumul către fericirea reală.

Fii real, dar și visează. Fii amabil, dar și ambițios din când în când. Fii nebun – te face unic. Fii tu însuți!

Protejează-ți întotdeauna „eu-l”, lasă-i pe alții să nu te placă. Păstrează-ți esența neatinsă și oamenii potriviți vor intra în viața ta în cel mai neașteptat moment.

Învață să îți protejezi personalitatea și lăs-o cu încredere să radieze de bucurie, magie și originalitate . Numai astfel poți deschide ușile vieții tale pentru oameni, lucruri și oportunități care să te facă fericit cu adevărat.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu