Răsfaţă-ţi simţurile cu Tesori D’Oriente Ayerveda


Zilnic avem nevoie de momente mai relaxante și cum altfel dacă nu printr-o baie cu spumă, și un puf din apa de toaletă Tesori D’Oriente? De ceva timp folosesc produsele lor, care recunosc că mă învăluie într-un parfum puternic care se menține, și îmi catifelează pielea totodată.
Și acum îmi amintesc că primul meu produs Tesori a fost o apă de toaletă, din gama Byzantium, pe care îl purtasem luni întregi, iar acum mai dețin unul cu ceai verde, care mi se pare mai masculin.

Gama pe care eu am testa-o încă de prin iarnă este Ayurveda, care mi se pare a fi potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați având un miros citric, proaspăt.

Crema și gelul de duș- miros absolut superb, lasă pielea catifelată și parfumată. Gelurile vin într-un format mai mic, 250 ml, și sunt prevăzute cu acel mâner foarte practic care se poate agăța în cabina de duș și perfect pentru a fi luat în vacanțe. Gelurile de duș conțin 5 ingrediente ayurvedice tradiționale: ulei de amla, neem și susan, aloe vera, gălbenele, cu PH neutru.
Cremele însă vin într-un format de 500ml, au o textură ușor diferită și mi se par mult mai hidratante, cremoase. Dacă ar fi să aleg între cele două cu siguranță aș alege gelul cremos.

Apa de toaletă- în primul rând îmi place ambalajul lui care este metalic, și foarte colorat, cu design de epocă chiar. Parfumul este unul relaxant, îmbogățit cu uleiuri esențiale cu proprietăți calmante, energizante. Printre notele de vârf conține: portocala, lămâia, bergamot, citrice și plăcute, notele de mijloc, care sunt mai condimentate: piper, stânjenel, ylang-ylang, violetă, iar ca note de bază conține: paciuli, cedru, ambră, vetiver, balsam de Peru.

Eu personal atât la parfumuri cât și la geluri de duș le prefer pe cele florale, citrice, dulci doar în cazuri mai rare, dar și atunci un dulce pudrat. Aromele Tesori mereu mi s-au părut a fi bogate, ușor grele, dar îmi place să îmi mai răsfăț simțurile cu ele. Această gamă simt că mă poartă pe tărâmuri exotice, ayurvedice, cum îi și spune numele, în Orientul Îndepărtat.


Chiar dacă ambalajele sunt extrem de frumoase și de o calitate excepțională, prețul este destul de micuț, și pot fi găsite în multe supermarket-uri.

Voi ați testat această gamă de produse? Care ați încercat-o și vă place cel mai mult?

Crede în Tine!

Lasa un comentariu