Ascultă-ţi tenul atunci când îţi alegi fondul de ten


Asculta-ti tenul atunci cand iti alegi fondul de ten. Fii atenta la cerintele lui si ofera-i exact ce are nevoie! Si daca ai nevoie de un fond de ten cu putere de acoperire mare, rezistent, care sa arate foarte natural pe fata si pe deasupra cu SPF, atunci iti recomand cu cel mai mare drag Double Wear de la ESTEE LAUDER.

De-a lungul anilor am incercat nenumarate fonduri de ten, bune si mai putin bune pentru tenul meu, fonduri de ten ce promiteau mult si ofereau putin, fonduri de ten de care am ramas dezamagita chiar si dupa zecile de reviewuri citite in online, dar si fonduri de ten de care am ramas indragostita de-a lungul anilor. Unul dintre ele este Double Wear de la ESTEE LAUDER si am sa-mi si motivez parerea.

Este fondul de ten cu cea mai buna acoperire pe care l-am folosit, cu o rezistenta mare la transfer. Are un finish natural si se intinde foarte usor, atat cu pensula, cat si cu buretelul. Eu mai nou le folosesc pe amandoua, intind cu pensula si tapotez cu buretelul pentru un finish perfect si de durata. Un alt plus al acestui fond de ten este ca nu incarca tenul desi are acoperire mare si nu e nevoie de pudra pentru a finisa machiajul. Are o textura lichida, usor cremoasa, cu un SPF 10. Il gasiti intr-o varietate mare de culori, pe tonuri (calde, neutre si reci). Eu folosesc nuanta 2N1 si este perfecta, nefiind nevoita sa mixez doua nuante pentru a ajunge la culoarea pielii mele din acest moment.

Va spun drept ca ador sa-l folosesc, atat in zilele in care am intalniri sau pur si simplu ies in oras, cat si pentru sedinte foto.

Îl recomand cu drag!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu