Şedinţă foto de Crăciun cu Vadim – o experienţă de neuitat în decoruri inedite


— “ Crăciunul este pătura magică care ne acoperă, acel ceva atât de intangibil de parcă este un parfum. Poate să țeasă un val de nostalgii în jurul nostru. Crăciunul poate fi o zi de sărbătoare sau de rugăciune, dar va fi întotdeauna și o zi de aducere aminte în care ne gândim la tot ce am iubit vreodată.”  – Augusta E. Rundel

Cine nu iubeşte această perioadă? Nu ai cum să nu iubeşti Crăciunul, Craciunul este despre iubire, despre fericirea din ochii celor dragi când îi îmbrățișezi şi primesc cu bucurie cadouri, despre liniștea casei, despre familie și prieteni, despre regăsire, despre iertare, despre ceea ce te face fericit, despre timp liber, colindat pe străzi, dormit mai mult, despre o cană de vin fiert cu scorțișoară lângă brad, despre colinde, despre vise pentru noul an, despre o stare de bine când te cuibăreşti în pat sub o pătură pufoasă, despre fulgii de nea priviți de la fereastră, despre miros de portocale și de prăjituri, despre depănat amintiri în jurul mesei, despre retragere în lumea ta, departe de agitație, când poți purta ceva comod şi papucii pufoşi, despre zâmbete venite din inimă, despre râsete în hohote privind comedii clasice, despre speranța că anul ce vine va fi și mai bun, despre iubire și  familie. 

Sunt așa unice și magice aceste clipe de Crăciun încât mereu mi-am dorit să pot să le surprind, să le tatuez pe suflet şi să le port cu mine mereu!

Cum ar fi să poţi opri clepsidra timpului şi pe fire de nisip împrăştiate ici şi colo, o amintire preţioasă să se desfășoare aivea în faţa ta şi să te facă să retraieşti cu nostalgie și iubire toate aceste clipe magice ale Crăciunului?

Cum poţi face să ai toate aceste amintiri vi și aproape de inima ta?

Cu o fotografie!

Da, cu o fotografie poţi opri timpul în loc, o fotografie cu suflet care să capteze în câțiva centimetri pătrați o frântură de viață, o fotografie perfectă care să aibă cuprinsă pe suprafața ei o poveste întreagă, o fotografie genială precum sunt cele ale fotografului Vadim Bondar.

Fotografia  este  probabil cel mai răspândit hobby, însă doar cei înzestrați pot ridica o imagine la rang de artă. Pentru a putea face fotografii  bune nu este nevoie, doar de echipament şi intuiţie, ci este nevoie de suflet și dăruire. Este nevoie de dăruire şi muultă pasiune, pasiune pe care Vadim o are şi o pune în munca sa minunată și atunci orice imagine așezată pe hârtie, prinde viață ori de câte ori o privim.

Vadim este un profesionist desăvârşit, ce reuşeşte să transpună în fotografiile sale, emoțiile, naturalețea şi bucuria acelor momente deosebite.

Te invit, cititorule, să găsești frumusețea care să îți atingă sufletul în fotografiile lui Vadim, fotograf de evenimente şi de minuni pline de inocență ce aduc fericirea şi zâmbetul pe fețele părinților şi al tuturor celor care îi văd.

Când am intrat în studio, am simțit că pășesc într-un loc de poveste, un decor cu luminiţe presarat cu magie într-o atmosferă relaxată şi creativă. Am fost întâmpinaţi într-o atmosferă plăcută și relaxantă, dar mai ales un mediu în care băieţelul meu s-a simţit ca acasă!

Noi iubim ședințe foto de Craciun. De ce? Pentru că e o modalitate inedită de a construi amintiri frumoase și unice, amintiri prețioase cu copilul nostru, ne place să- i surprindem şi să imortalizăm clipa evoluţiei de la un an la altul în fotografii profesionale unice și pline de emoție.

Țin să îi mulțumesc frumos pentru, profesionalismul, devotamentul său și pentru momentele surprinse și imortalizate. Este fantastic cum a reușit să transpună povestea noastră în fotografii și mai ales că ne-a întipărit în suflet amintiri atât de dragi.

Aşadar, Crăciunul este despre familie, despre bucurii sufletești și nu materiale, despre clipe petrecute alături de cei dragi în jurul bradului, alături de un fotograf profesionist precum Vadim, care surprinde cel mai frumos aceste momente magice.

În Studioul său magic te vei lăsa purtat de iubire, copilărie, inocenţă și visare în decoruri de Craciun. Vei avea parte de o experienţă de neuitat în decoruri inedite!

La final, vei avea cea mai frumoasă poveste de Crăciun, scrisă cu imagini cu suflet!

Alege decorul care te fascinează și trăiește o experiență de neuitat alături de cei dragi!

Experienţa aceasta o voi păstra mereu întimpărită în memorie dar şi în suflet!

Cu siguranță vom colabora și la alte evenimentele importante din viața noastră și te vom recomanda și altora. 

Tu ţi-ai programat ședința foto de Craciun?

Website – https://fotograf-eveniment.ro

Facebook – @sedinta.foto.craciun.bucuresti

Recomand cu drag!

Crede în Tine!

5 comentarii

 • Osăceanu Steliana Mariana
  6 decembrie 2021 at 2:28 pm

  Recomand cu drag, iti mulțumesc Eliza🥰🤗

 • Florenta
  6 decembrie 2021 at 2:29 pm

  Atat de superbi sunteti! Cum pot programa o sedinta foto in familie?

 • Taraș Dan
  6 decembrie 2021 at 3:02 pm

  Fotografii profesionale, felicitări!!!

 • Vasilache Mihaita
  6 decembrie 2021 at 3:42 pm

  Super pozele, un decor minunat.
  Felicitări și Crăciun fericit !!!

 • Andreea
  15 decembrie 2021 at 5:50 am

  Felicitări! Sunteți minunați! Succes în tot cea ce faceți!🤗😘😘😘🤗

Lasa un comentariu