Părul meu arată fabulos cu BioMagic


Se spune că frumuseţea nu înseamnă un chip drăguț, ci o minte şi un suflet frumos. Frumusețea constă în tot ceea ce este natural, în verdele pădurii, în albastrul apei, în sol, flori și arbori.

În articolul de astăzi, vreau să vă prezint produsele unui brand foarte drag mie, BioAs Pure, o gamă de produse certificate bio pentru îngrijirea corpului şi a părului.

Aşadar, vă voi vorbi despre produsele mele preferate de la BioAs Pure, produse pe care le le-am folosit în rutina mea de îngrijire a părului.

Produsele bio, sau produsele organice pentru păr, au în componență ingrediente naturale. Spre deosebire de alte produse de îngrijire a părului, acestea se bazează pe un amestec de ingrediente neprocesate pentru a oferi o protecție cât mai mare.
Ingredientele produselor bio pentru păr sunt bogate în vitamine, minerale și proteine care au o acțiune benefică asupra firelor. Din fericire, aspectul frumos și bogat al părului se poate obține cu produse bio, ce nu conțin parabeni, sulfați sau alte chimicale.

Frumuseţea stă în naturaleţe şi simplitate şi consider că cel mai mare plus al femeii rămâne părul şi culoarea naturală a acestuia care mereu e apreciată.

Ne place să ne vopsim părul şi să acoperim tot ce nu vrem să fie zărit de ochii din jur, deci nu ar trebui să fie o problema în a face părul să capete viaţă şi să ne aducă schimbarea dorită când ştim că există
Vopseaua de păr Magică fără amoniac BioMagic cu ingrediente organice certificate.

Părul tău merită să fie răsfăţat. Fiindcă atunci când el arată bine, tu te simţi minunat!

Folosesc Vopseaua BioMagic, este pur şi simplu magică, o ador şi o folosesc cu toată încrederea!

🌿 nu conține amoniac
🌿 nu provoacă alergii sau iritații
🌿 poate să fie folosită în sarcină
🌿 conține ingrediente organice certificate

Vopseaua de par BioMagic Hair Color Cream are o formulă specială, ideală pentru colorarea părului în condiţii optime.

Ingrediente organice certificate!

Datorită noii formule care conţine materii prime certificate din punct de vedere ecologic, BioMagic Hair Color Cream păstrează naturaleţea părului şi conferă acestuia vitalitate şi luminozitate.  Rezultate perfecte cu o formulă fiabila fără amoniac, în timp ce acoperă mai mult decât un produs cu amoniac.  

Mod de folosire: Folosiţi mănuşile protectoare din cutie atât în timpul preparării şi aplicării vopselei, cât şi în timp ce va spalaţi părul. Deschideţi capacul tubului de vopsea şi desigilaţi tubul cu ajutorul vârfului ascuţit din capac. Turnaţi 60 ml de vopsea BioMagic Hair Color Cream şi 90 ml de oxidant BioMagic Developer într-un recipient din plastic şi amestecaţi-le. Proporţia de amestec este de 1+1,5. Aplicaţi amestecul pe toată suprafaţa părului, începând cu rădăcinile, unde pot exista mai multe fire albe. Aplicaţi întregul amestec obţinut, nu păstraţi pentru mai târziu! Dacă doriţi să aplicaţi pe tot părul, nu doar pe rădăcini, încercaţi să folosiţi cantităţi egale de produs pentru toate zonele. Aşteptaţi să îşi facă efectul timp de 30 de minute, apoi emulsionaţi produsul adăugand puţină apă caldă şi masând blând părul. Clătiţi părul de vopsea, apoi îl spalaţi cu Şamponul BioMagic. 

Alege culoarea ta pentru un păr strălucitor.
Ai grijă și de tine!

Şampon BioMagic cu ulei de Macadamia

Uleiul de Macadamia folosit în produsele BioMagic ajută la obtinerea unui par mătăsos, cu volum.

Aplicaţi şamponul pe parul umed şi masaţi scalpul. Clatiţi bine cu apă din abundenţă.

Balsam de păr BioMagic cu ulei de Macadamia

Balsam de păr BioMagic cu ulei de Macadamia,  Uleiul de Macadamia folosit în produsele BioMagic ajută la obţinerea unui păr mătăsos, cu volum.

După ce folosiţi şamponul şi clătiţi, aplicaţi balsamul pe părul umed, doar pe varfuri şi lungimi, lăsaţi să acţioneze timp de 5-15 minute, apoi clătiţi cu apă din abundenţă.

Fie că îţi doreşti un păr mai neted, mai puternic sau mai uşor de aranjat, folosirea unei măşti de păr este soluţia de îngrijire intensivă de care ai nevoie. Măştile de păr te ajută să obţii părul superb la care visezi!

Mască de păr Tratament No3 Forte Hair Repair 

FORTE HAIR N°3 Repair Treatment Mask este o mască reparatoare tratament, nu un balsam.
N°3 conține același ingredient activ pentru a reconecta legăturile rupte din fiecare fir de păr si oferă o reparație reală, structurală. Lasă părul mai puternic ca niciodată.

🌿 Întăreste şi protejează structura părului.
🌿 Repară părul deteriorat.
🌿 Redă părului un aspect sănătos.

Aplicare: Masca de păr se aplică pe parul ud după ce a fost spălat cu şampon. Se ţine 10 minute dupa care se clăteşte părul. Veţi observa imediat rezultatele minunate!

Lăsaţi-vă răsfăţate de produsele BioAs Pure!

Sper că v-au plăcut recomandările mele, sper să nu uitati să vă îngrijiți şi să vă răsfăţaţi în fiecare zi. Nu uitați că frumusețea vine din interior, dar e bine să o mai ajutăm şi noi din exterior cu produse bune şi potrivite pentru tenul părul şi corpul nostru.

Pentru recomandări în privința produselor potrivite și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul  BioAs Pure vă pot îndruma cu folos atât online pe site – bioas.ro, dar şi pe pagina lor de facebook – facebook.com/bioaspure.

Your Beauty Is Your Lifestyle!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu