Zâmbeşte! Zâmbeşte mereu!


„Zâmbetul aduce soarele pe faţa celui care-l exprimă şi răspândeşte lumină contagioasă în jur, iar cei contaminaţi se vor relaxa şi propaga la rândul lor lumina către alţi receptori”

”Zâmbește! Zâmbește mereu!” Ni se spune mereu să zâmbim, să privim spre viitor cu zâmbetul pe față pentru că atunci când întâmpinăm viitorul cu un zâmbet, el ne va surâde.

Dar chiar e atât de ușor să zâmbești? Să zâmbești mereu? Să crezi cu toată tăria că lucrurile vor fi bine, chiar și atunci când în loc să urci, ți se pare că în fiecare secundă care trece ești tot mai jos, tot mai departe de ceea ce ai nevoie pentru a zâmbi?

Un prieten spunea: “Nu poți avea tristețe fără fericire, nici fericire fără tristețe. Amândouă pot fi profunde, dar fericirea în plus radiază.” Și așa e. După clipele grele de tristețe vine bucuria care ne face să radiem.

Ce frumos ar fi să putem vedea frumosul chiar și în cea mai adâncă suferință. Dar uneori, nu prea reușim să facem asta. Totuși, până și după cea mai lungă noapte se face zi, așa că încearcă să găsești mereu o speranță, un vis care să te ajute să continui chiar dacă ți-e greu.

Și nu uita, zâmbește! ZÂMBEȘTE mereu! Crede că fericirea va veni și, la momentul potrivit, va fi în fața ta, fără ca să îți dai măcar seama când a ajuns!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu