Ferma de Cătină Ileana – Miracol pentru sănătate!


„Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea.” – Hipocrate

Efectele benefice ale boabelor de cătină asupra sănătății sunt cunoscute încă din Antichitate. Fructele sunt folosite atât pentru prepararea ceaiurilor, cât și a sucurilor, siropurilor și uleiurilor.

Cătina este de zece ori mai bogată în vitamina C decât citricele. Conține, de asemenea, vitaminele A, B complex, K, P și F. Vitamina E din cătină este foarte importantă în procesele de regenerare ale organismului.

Dacă eşti în căutarea unei surse bogate de vitamine, atunci cătina ar trebui sa fie alegerea ta. Aceasta poate fi un remediu pentru foarte multe probleme, având o mulţime de beneficii pentru organism. Proprietăţile sale miraculoase ajută atât pentru sănătate cât şi pentru frumuseţe.

De aceea am decis să scriu acest articol în care voi vorbi despre proprietăţile şi beneficiile cătinei, a sucului de cătină şi a miraculosului ulei de cătină de la Ferma de Cătină Ileana.

Se spune că sănătatea este mai importantă decât toate. Astfel, sper şi imi doresc să conving cât mai multe persoane să se bucure de toate beneficiile consumului de cătină.

Cătina, una dintre cele mai studiate plante medicinale datorită fructelor sale bogate în vitamine, carotenoizi şi flavonoizi, are o multitudine de forme de utilizare, de la sucul proaspăt şi banalul ceai, până la pulbere, tincturi, şi siropuri. Mai puţin frecventă este utilizarea sub forma de ulei a cătinii, cu proprietăţi terapeutice uimitoare pe care l-am descoperit de curand la Ferma de Cătina Ileana, un preparat 100% natural.

De curând, am descoperit Ferma de Cătină Ileana şi sunt foarte încântată de fructele şi produsele lor, sunt produse naturale care provin din planaţie proprie ceea ce îmi place cel mai mult!

Îmi face o deosebită plăcere să vă spun câteva cuvinte despre experienţa mea cu produsele de la Ferma de Cătină Ileana, dar şi de cei care se ocupă de aceste minunate produse, în mod special Domnul Adrian Drăghici, un Om Minunat şi Special!

Uleiul de cătină şi sucul de cătină sunt produsele mele preferate, pur şi simplu le ador!

Am folosit Uleiul de Cătina Ileana, ulei 100% pur de cătină presat la rece, neamestecat cu alte uleiuri să ştiţi că există pe piaţa aşa-zise uleiuri de cătină care de fapt sunt macerate în ulei de susan sau de floarea soarelui, tocmai de aceea vă recomand din inimă Uleiul de Cătină Ileana pentru că l-am folosit şi sunt încântată de rezultatele sale la nici o lună de când l-am primit!

Uleiul de cătină este bogat în antioxidanţi, vitamine şi minerale. Datorită conţinutului bogat în substanţe nutritive, uleiul de cătină protejează organismul de acţiunea nocivă a radicalilor liberi şi protejează celulele de stresul oxidativ, principala cauză a apariţiei inflamaţiilor în corp. Astfel, uleiul de cătină poate fi considerat un veritabil produs anticancerigen, datorită numeroaselor vitamine şi minerale conţinute: vitaminele B1, B2, B6, C, E, potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor.

De asemenea, uleiul de cătină este bogat în acizi mono- şi polinesaturaţi, Omega 3, 6, 7 şi 9, grăsimi sănătoase care protejează inima şi previne creşterea nivelului de colesterol pe vasele de sânge. Uleiul de cătină poate reduce şi riscul de foarmare a cheagurilor de sânge, ca urmare a reglării tensiunii arteriale, care asigură buna circulaţie a sângelui.

Uleiul de cătină este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, E, A, fiind şi un remediu excelent împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

Uleiul de cătină este considerat de secole ca fiind un remediu excelent atât pentru piele, cât şi pentru sănătate în general, deoarece are proprietăţi miraculoase asupra sistemului imunitar. Este folosit cu succes în industria cosmetică, fiind un adjuvant util pentru cremele destinate tenului matur, datorită proprietăţilor sale antirid de necontestat.

Un alt efect benefic al uleiului de cătină este faptul că sprijină sistemul imunitar şi ajută astfel la protejarea organismului împotriva multor boli, mai ales împotriva virozelor respiratorii specifice sezonului rece. Conţinutul ridicat de flavonoide, antioxidanţi puternici, este cel care îi conferă uleiului de cătină aceste virtuţi terapeutice.

Un alt produs care îmi place foarte mult să îl savurez dimineata este sucul proaspat de cătinală, un pahar de suc de cătină cu miere, proaspăt preparat, consumat dimineaţa, vă asigură porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

Să ştiţi că la Ferma de Catina Ileana gasiţi suc proaspăt, natural. Dacă nu cunoaşteţi produsele lor, puteţi să accesaţi site-ul Catina Ileana, aici gasiţi fructe de cătina, pulbere de cătină, ceai de cătină şi miraculosul ulei de cătină.

Fiind prima dată când am cumparat produse Catina Ileana trebuie să vă spun că mi-au depăşit aşteptările. Mulţumirile mele merg astfel, către Ferma de Cătină Ileana şi Domnului Adrian Drăghici pentru calitatea produselor, promptitudine şi profesionalism!

Vă invit să vizitați site-ul Catina Ileana, pentru a afla mai multe despre cătina şi benefiicile ei pentru organism.

Ferma de Cătină Ileana distribuie în București și toată țara produse care provin din plantația proprie. Relații la telefon: 0745.054.904

Recomand din inimă produsele de la Ferma de Cătină Ileana, produse naturale care provin din planaţie proprie!

Site – www.catinaileana.com

Facebook – Catina Ileana

Crede în Tine!

Lasa un comentariu