Earth Day – Earth Song


În fiecare an, ziua de 22 aprilie se sărbătorește Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

Earth Day mă duce cu gandul la Earth Song, o melodie care se referă mai direct la aspectul pur ecologic, problemele de mediu şi dispariţia unor specii de animalele.

Earth Song este o melodie care îmi place foarte mult, un cântec cu un mesaj emoţional, ca o pledoarie către Dumnezeu, mai degrabă către noi oamenii care contribuim zilnic la distrugerea mediului și la multor alte animale pe cale de dispariţie.

Ascultând această melodie cu atenţie mă emoționează foarte tare, parcă simt cum mama natură plânge și strigă după ajutor precum o mamă care rămâne fără fii ei,  în timp ce noi oamenii contribuim zilnic la distrugere mediului.

Michael Jackson iubea foarte mult natura și întreaga planetă iar mesajul din melodia Earth Song  are un incredibil impact emoțional pentru mine.

Este ziua în care putem fi încă o dată recunoscători pentru cât de frumoasă este planeta noastră,  dar și o zi în care să ne întrebăm ce putem face și noi pentru ea.

Ce cadou îi putem face Pământului?
Este momentul în care să ne întrebăm: „ce lăsăm în urma noastră?”.

 

Crede în Tine!

 

Lasa un comentariu