Cele mai frumoase citate ale lui Marilyn Monroe


Marilyn Monroe este una dintre femeile care vor rămâne în istorie atât datorită frumuseţii răpitoare cât şi datorită inteligenţei sale.

Multe femei frumoase s-au născut de la Marilyn Monroe încoace, însa, vrem să recunoaștem sau nu, actrița rămâne un fashion-icon și un simbol pentru generațiile de femei care au fost și care vor veni.

Și-a condus viața cu o mână  de fier îmbrăcată în catifea și a fost idolul tuturor femeilor și al bărbaților.

Actrița și cântăreața Marylin Monroe avea o filozofie care îi permițea să zâmbească mereu și să defileze cu capul sus indiferent de vreme.

A fost mereu în centrul atenției, chiar și atunci când viața ei nu avea doar sare, ci și piper.

Iată cele mai frumoase citate spuse de actrița Marilyn Monroe:

„Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă ca să poţi merge mai departe. Se întâmplă lucrurile rele ca să le poţi aprecia pe cele bune.”

„Doar pentru că ai dat greş o dată nu înseamnă că vei da greş mereu. Continuă să încerci, ai răbdare şi mereu, mereu, mereu să crezi în tine, pentru că dacă tu nu o faci, altcineva cine să o facă?”

„Ar trebui să începem să trăim înainte să îmbătrânim. Teama este stupidă. La fel şi regretele.”

„Învaţă din ziua de ieri, trăieşte în ziua de azi şi speră pentru ziua de mâine.”

„Găseşte pe cineva care să te facă să uiţi durerile trecutului. Găseşte pe cineva care să-ţi schimbe viaţa, s-o facă mai bună, să-ţi lumineze golurile de până atunci. Găseşte pe cineva care să-ţi merite zâmbetul!”

„Nimic nu e veşnic. Aşa că trăieşte din plin, bea bine, fă haz de necaz, evită drama, asumă-ţi riscuri şi nu regreta nimic, pentru că, indiferent ce ai făcut la un moment dat, a fost exact ce ţi-ai dorit să faci.”

„Câinii nu m-au muşcat niciodată. Doar oamenii.”

„Imperfecţiunea este frumoasă, nebunia este geniu şi este mai bine să fii absolut ridicol decât absolut plictisitor.”

„Dacă aş fi respectat toate regulile, nu aş fi ajuns niciodată nicăieri.”

„Frumusețea și feminitatea nu au vârstă, sunt niște calități care nu pot fi inventate. Vraja feminității nu poate fi produsă pe cale industrială, de către oricine dorește. Doar adevărata frumusețe poate naște feminitate. Atracția feminină este puternică doar atunci, când este firească și dezastruoasă.”

„Natural, există vremuri când fiecare femeie pare să fie flatată, tinde să simtă că este cea mai importantă în lumea cuiva. Numai un bărbat poate să-i dea această impresie.”

„Dă-i unei fete pantofii potriviţi şi va putea cuceri lumea.”

„Dragostea este atât de prost înţeleasă, însă este cea mai dorită afecţiune a inimii care slăbeşte creierul, îţi face ochii să strălucească, obrajii să roşească, tensiunea arterială să crească şi buzele să se umezească.”

„Doar o adevărată Lady poate cuceri o lume întreagă doar cu zâmbetul său.”

„Există o regulă simplă pentru fiecare joc: să te ridici și să pleci, dacă îți este neinteresant.”

Crede în Tine!

Lasa un comentariu