The Miracle of Love – Eurythmics


„Muzica este graiul sufletului. Ea stârnește în noi nu instinctele ci gândurile cele mai profunde. ”- Beethoven Ludwig Van

Sunt o fire foarte sensibilă și îmi plac foarte mult piesele care transmit un mesaj puternic alături de versuri adecvate și acorduri liniștitoare, pentru mine muzica este refugiul meu, îmi răscolește toate sentimentele și ca după o furtună, sufletul, liniștindu-se, devine mai bun, mai îngăduitor, mai nobil.

Cea mai încărcată melodie din punct de vedere emoțional și foarte dragă sufletului meu este „The Miracle of Love” a celor de la Eurythmics.

„The Miracle of Love” este genul acela de melodie care iți pătrunde adânc în piele, în minte, în suflet și în toate simțurile și pur și simplu nu are cum să nu-ți placă!

Intro-ul de chitară si vocea revigorantă a lui Annie Lennox îmi atinge sufletul și inima imi tresare, ochii îmi lăcrimează și emoțiile și bucuriile pe care le trăiesc sunt desprinse parcă dintr-o altă lume.

 

Eurythmics a fost unul din cele mai de succes fenomene din anii 80. Deși cei mai mulți artiști contemporani au dispărut odată cu schimbarea preferințelor tinerelor generații, Eurythmics a continuat să lanseze hituri transformându-i pe solista Annie Lennox într-o vedetă recunoscută internațional și pe Dave Stewart într-un producător renumit.

 

Crede în Tine!

Lasa un comentariu