Mulţumesc, iubită mamă


„E o minune că, dintre toate mamele din lume, tu ești mama mea!” Charlotte Gray

Mama este cea care mi-a dat viață și datorită ei am devenit ceea ce sunt și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ceea mai dragă ființă de pe pământ îmi este mereu alături.

Mami este singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi necondiționat întotdeauna, întotdeauna mami a mea!

Mami, nimic nu este mai presus decât însemni tu pentru mine, tu ești cea care mereu mi-ai fost alături la bine si la greu.

O viață nu mi ajunge să-ți pot mulțumi pentru tot ceea ce ai făcut pentru minte, prin toate greutățile și suferințele prin care ai trecut pentru a mă face cel mai fericit copil de pe pământ.

Mami, tu ai cei mai sinceri ochi, cel mai blând chip și mâinile tale au îmbătrânit de la atâta muncă. Nu ți-am spus-o mami, dar în inima mea tu ești cel mai bun exemplu când voi avea copii.

Tu ai fost și ești mereu lângă noi, ești îngerul nostru păzitor, tu ești începutul tuturor începuturilor, profesorul profesorilor şi cartea cărţilor.

Scumpa mea mami, dacă viața ta ar depinde de dragostea pe care ți-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mami!
Îți mulțumesc că m-ai adus pe lume, m-ai crescut, m-ai învățat să iubesc și m-ai educat frumos.
Te iubesc mami până la cer și stele!

Ziua de mâine nu-i este asigurată nimănui, tânăr sau bătrân. Azi poate să fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubești. De aceea, nu mai aștepta, fă-o azi, întrucât dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua când nu ți-ai făcut timp pentru un surâs, o îmbrățișare, un sărut și că ai fost prea ocupat ca să le conferi o ultimă dorință.

Să-i menții pe cei pe care-i iubești aproape de tine, spune-le la ureche cât de multă nevoie ai de ei, iubește-i și tratează-i bine, ia-ți timp să le spui îmi pare rău, iartă-mă, te rog și toate cuvintele de dragoste pe care le știi. Nimeni nu-și va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.

Mamele noastre au nevoie de dragostea noastră, și nu e suficient să o știm noi, e important să o exprimăm, să nu ne scuzăm cu gândul că o știu deja.

Mamele ne sunt prietene, surori, confidente, ne critică, ne apreciază și ne iubesc indiferent de ce anume am face.

Fiecare clipă alături de mamele noastre trebuie prețuită deoarece nimeni în lume nu ne vrea mai mult bine decât mama noastră scumpă și dragă.

În goana noastră spre un anume țel uităm să apreciem, să iubim și să îmbrățișăm!

Vă propun tuturor ca în fiecare zi să le spunem cât de mult le iubim, să le mulțumim că există, că le avem.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu