Stefan Biniak Ft. Stine Grove – Tears, melodie de pus pe repeat


„Muzica este șoapta divină ce ne vindecă sufletul obosit de tăceri.” Andreea Trifu

Îmi place muzica, sunt pasionată de sunete, nu aș putea să îmi imaginz viața fară muzică, muzica face parte din viata mea, îmi alină durerea, mă mângâie, mă înveselește. Atunci când vreau să mă relaxez, ascult muzică.

Foarte des mi se întâmplă, să dau peste o melodie pe care o ascult până mă satur de ea, asta însemnând să o ascult de zeci de ori, pe repeat, iar melodia Tears se află în categoria aceea de melodii pe care le asculți pâna la refuz și parcă tot ai mai vrea să o mai asculți odată și încă odată.

Trebuie să recunosc că am fost surprinsă de prima dată când am ascultat această piesă. Mi-a plăcut atât de mult încât am pus-o pe repeat o zi întreagă și nici acum nu mă pot despărți de ea.

Deconectează-te  câteva secunde din ceea ce faci.

Vreau să te eliberezi de orice alt gând, orice lucru material care te ancorează de lumea reală, să lași jos orice obiect pe care il ții în mână și doar să-ți închizi ochii.

Aș vrea acum să-ți iei caștile sau să te retragi într-un loc liniștit pentru câteva clipe.

Pornește piesa și adâncește-te în ea, încet, încet…

Sper că ți-a plăcut.

Muzica ne ajută să ne regăsim echilibrul interior şi, de asemenea, are capacitatea de a ne transpune într-o lume care ne conferă o stare de bine, de destindere.

Crede în Tine!

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu