Morgan Freeman – Sufletul tău ţipă ca tu să răspunzi chemării tale adevărate.


“Sufletul tău ţipă pentru ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Iubeşte mai mult şi mai mult în fiecare zi şi în fiecare mod şi nu renunţa niciodată!”

Morgan Freeman, este un actor american, regizor de film şi narator, câştigător al Premiului Oscar. A devenit cunoscut în anii 1990, după ce a avut roluri într-o serie de filme de succes produse la Hollywood.

În pofida tuturor aparențelor, actorul este un adept al simplicismului și al unui trai corect și demn. Gândurile lui sunt adevărată hrană pentru suflet și creier, din acest motiv am decis să împărtășesc cu voi acest emoționant mesaj.

“Pentru că această dorinţa nesfârşită de a avea mai mult şi mai mult ţi-a întunecat mintea şi te-a deviat de la adevăratul tău scop în viaţă.

Atinge asta o coarda sensibilă în ţine?

Eşti deprimat?

Eşti trist?

Aproape că am spus adevărul… dar spun asta pentru că vreau că ceva să se schimbe. Nu spun că nu poţi avea succes pe plan financiar. Spun doar să ai un scop mai mare în viaţă pe lângă fugă după bani.
Sufletul tău ţipă ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Ai posibilitatea să schimbi ceva dacă redefineşti ce înseamnă cu adevărat succesul pentru tine. Poţi transforma relaţiile dureroase şi poţi construi alte relaţii frumoase. Te poţi ierta şi îi poţi ierta pe cei care ţi-au greşit şi te-au rănit. Poţi deveni un lider povăţuindu-i pe alţii.

Cine vrei să fii?

Îţi poţi reechilibra priorităţile în viaţă. Îţi poţi vindecă şi salva căsnicia şi poţi recrea o iubire mai puternică decât ai crezut vreodată că este posibil. Poţi deveni cel mai bun părinte posibil la orice vârstă, chiar şi la 86 de ani… dar nu aştepta până atunci. Vei fi întotdeauna gata să faci mai mulţi bani, dar nu poţi face mai mult timp.

Într-o zi, la fel că şi mine, vei muri. Pentru ce anume vrei că oamenii să îşi amintească de ţine? Ce poţi face pentru alţii pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pământ?
Cu toţii vom muri într-o bună zi, însă doar câţiva oameni ajung să trăiască cu adevărat. Poţi să ieşi din umbră.. poţi găsi lumina. Ai fost făcut pentru măreţie.
Ai fost făcut pentru mai mult decât ce faci pentru a îţi câştigă existenţa. Eşti o fiinţă menită să inspire şi să ajute lumea. Să înţelegem asta o dată pentru totdeauna.

Astăzi, păşeşte în această lume în care există iubire adevărată… şi, în cele din urmă, îţi vei da seama că iubirea este, de fapt, ce ţi-ai dorit toată viaţă.
Iubeşte mai mult şi mai mult, în fiecare zi, în orice mod… şi niciodată nu renunţă. Indiferent de cât de plin de provocări va fi destinul tău în viaţă, lumea are nevoie de ţine ACUM mai mult că oricând.
Împreună cu iubirea, compasiunea, iertarea şi credinţă în umanitate vom învinge răul o dată pentru totdeauna.”

Meditează la aceste cuvinte și înțelege mesajul – TU EȘTI ÎN ACEASTĂ LUME PENTRU UN MOTIV Și PENTUR UN SCOP.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu