Meloterapie de inspiraţie divină – Gheorghe Iovu


„Pe măsură ce am îna­intat în vârstă, L-am simţit pe Dum­nezeu într-un mod şi mai profund, iar rugă­ciunea de mulţumire către El, chiar şi în momentele de cumpănă, mi-a fost pe buze şi în inimă. Rostită din suflet, fie că a fost doar din trei cuvinte, fie în întreg şi­rul lor, pentru di­ferite ceasuri ori în­tâm­pinări, dar me­reu pe muzica a­ceas­ta, în­ge­rească, ce răsună fă­ră înce­tare în mine, în sufletul meu.” Gheorghe Iovu

Gheorghe Iovu este singurul compozitor de muzică terapeutică din România, el a susţinut concerte în SUA, Franţa, Germania, Bulgaria, Italia, Spania, România. Prin muzica sa, vindecă suferinţe, schimbă destine, aduce liniştea, bucuria şi frumosul în sufletele oamenilor!

Imediat ce clapele se lasă ușor și greu, cu un ritm de așteptare sau cu unul  zburător, sub degetele omului cu har Divin – Gheorghe Iovu – se petrec  fapte atat de mari…. la fel ca și sufletele care participă la concert ca la o preocesiune.

Influxul vibrațiilor sonore te duce instantaneu într-un alt univers, acolo unde pătrunde doar lumina, și calea devine doar una: aceea spre Dumnezeu. E ca și cum treci într-un spațiu unde te dăruiești întru totul și în același timp ți se dăruiește totul! Lumea de dinăuntru se transformă în note și umple spațiul exterior, iar toți cei din jurul tău devin apoi parte a lumii tale interioare.

Muzica sa te face să uiți de timp și spațiu, de parcă ce-ai fost și ce vei fi se contopesc într-un „acum”  pe vecie.

Cei ce ascultă muzica sa rămân captivi spațiului, își retrăiesc parcă viața în crâmpeie, eliberându-se de trăirile neplăcute.

Muzica terapeutică a lui Gheorghe Iovu este drumul cel mai puţin anevoios al omului spre sine însuşi.

 

Crede în Tine!

 

2 comentarii

 • Ella
  26 februarie 2018 at 8:41 pm

  Buna seara.
  Exista posibilitatea de a ne abona la acest blog?😴
  Merci☺

  • eliza
   26 februarie 2018 at 9:29 pm

   Buna seara,
   Momentan inca nu am adaugat aceasta posibilitate in blog dar articolele de aici le postez si pe facebook https://www.facebook.com/credeintinecom/.
   Va multumesc frumos pentru apreciere si pentru idee! 🙂

Lasa un comentariu