Plâng Îngerii pentru noi, ne risipim timpul, ne risipim pe noi…


„În viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe.” Nicolae Iorga

Cad lacrimi din cer, plâng îngerii pentru noi.

Plâng Îngerii, ne risipim timpul, ne risipim pe noi.

Am uitat de mult cum mai mirose ploaia, nu mai avem timp să respirăm și să simțim nimic, nici măcar soarele dar aminte ploaia.

Suntem din ce în ce mai grăbiți, alergăm prin viață și uităm să ne mai bucurăm de lucrurile simple pe care aceasta ni le oferă. Ne concentrăm prea mult asupra viitorului încât uităm să mai simțim prezentul.

Viața noastră  a devenit o cursă contra cronometru în care nu ne mai permitem să ne  oprim o clipă, să ne oferim un moment de liniște. Ne dorim mereu mult mai mult, suntem din ce în ce mult mai grăbiți în atingerea scopurilor noastre, uităm să ne mai bucurăm de prezent așa cum făceam cand eram copii, uităm să ne trăim viața și pierdem fără să ne dăm seama clipe cu care nu ne vom mai întâlni niciodată.

Am uitat să iubim frumos, am uitat sa iubim naiv, inocent, să oferim totul, să iubim lumea așa cum este ea cu bune și rele, am uitat să iubim clipa, am uitat să-i iubim pe cei de lângă noi, am uitat să-i iubim pe cei ce ne iubesc.

Uităm, prea adesea, să iubim, să fim fericiți, să ne bucurăm, să trăim. Nu avem timp, timpul nostru stă sub semnul carierei, depresiei și banilor.

Nu mai știm să ne bucurăm de nimic, nu mai știm să ne bucurăm de zâmbetul inocent al unui copil, suntem prea triști și am uitat de mult să zâmbim.

Ne trezim că trec anotimpurile peste noi, ne trezim foarte târziu cu părul încărunțit și de abia către finalul vieții începem să ne bucurăm de tot ceea ce am pierdut de-a lungul timpului.

Numai când trăim cu adevărat, trăim cu totul, simțim totul. Într-o zi vom pleca din această lume și atunci vom lua cu noi tot ceea ce am simțit fie bun, fie rău.

Îngerii ne văd spectacolul vieții noaste în fiecare zi, în fiecare clipă, simt bucuria și tristețea alături de noi.

Plâng Îngerii pentru noi, ne risipim timpul, ne risipim pe noi.

 

Trăiește frumos fiecare moment, fiecare clipă, fiecare zi.

 

Crede în Tine!

 

Lasa un comentariu