Lumină lină, lini lumini


„Lumină lină, lini lumini,
Răsar din codri mari de crini.
Lumină lină, cuib de ceară,
Scorburi cu miere milenară,
De dincolo de lumi venind,
Si niciodată poposind,
Un răsărit ce nu se mai termină.

Lină lumină, din lumina lină,
Cine te așteaptă te iubește.
Iubindu-te nădăjduiește,
Că într-o zi, lumina lină,
Vei răsari la noi deplină,
Cine primește să te creadă,
Trei oameni vor veni să-l vadă.” Ion Alexandru

Fiind născut din Lumina Lumii sufletul poartă cu el o scânteie din adevărata Lumină. Această lumină uneşte sufletul cu tot Universul Creaţiei.

De când ne naştem primul lucru pe care îl descoperim este lumina şi în lumină descoperim frumuseţile acestei lumi pământene.

Lumina sufletului creşte pe măsură ce noi ne cunoaştem pe noi înşine. Intraţi în cămara sufletului ne descoperim pe noi, descoperim lucruri despre care nu ştiam că există.

Prin această lumină din noi suntem recunoscuţi, atragem şi alte ființe. Oferim bucurie şi iubire. Fiind cuprinşi de această lumină putem gândi, calcula, analiza lucrurile la un alt nivel spiritual. Lumina ne schimbă, ne transformă. Din oameni vechi devenim oameni noi cu alte idealuri de viaţă.

Dacă noi ştim să mărim această lumină din interior prin gânduri, vorbe şi fapte bune, ea se va revărsa şi spre exterior iar totul din jur se va îmbrăca cu o mantie strălucitoare de lumină.

Lumina unui suflet poate aprinde luminile neaprinse din alte suflete.

Această călătorie a noastră spre descoperirea luminii este o călătorie fără întoarcere către vechile obiceiuri. Este o călătorie cu sens unic care te face să înţelegi adevăratul sens al vieţii.

 

Crede în Tine!

Lasa un comentariu