Să crezi în Tine!


„Îndrăzneşte să te iubeşti pe tine ca şi cum ai fi un curcubeu cu aur la ambele capete” Abrejhani

Încrederea necondiționată în propria persoană și în propriile forțe reprezintă cel mai valoros atuu al unui OM, fie el de succes sau nu.

Atunci când ai încredere în tine, în percepțiile și sfaturile pe care intuiția ta ți le oferă în fiecare moment, chiar dacă de cele mai multe ori nu este auzită, din cauza zgomotului exterior, devii un om liber, pozitiv și de succes, indiferent ce ar însemna acest lucru pentru tine.

Atunci când ai încredere în tine, permiți MANIFESTAREA puterii interioare, care nu are margini. Incepi să FII ceea ce oricum erai, dar nu îți permițeai să ieși din „vazduh”. Începi sa fii un OM tot mai sănatos și puternic. Începi să găsești soluții la orice, și conștientizezi că viața ta depinde doar de tine, și stă în puterile tale sa o faci pe atât de frumoasă și plină de culoare pe cât dorești.

Să crezi în tine înseamnă să fii conștient de frumusețea aflată înlăuntrul tău, de acea frumusețe solidă pe care Dumnezeu a sădit-o în tine. Să fii conștient de faptul că ai atâtea calități extraordinare, iar din experiențele dobândite până în prezent, să fii sigur că ai învățat numeroase lecții de o valoare nemărginită.

Să ai încredere în tine înseamnă să lupți, chiar dacă uneori simți că ai sufletul tăiat. În acea tăiere vei găsi tărie.

Să știi că vei mai avea căderi. Dar a crede în tine înseamnă a te strânge în voință. Dacă îți vei plânge rănile, ele nu se vor închega. Așa că mergi cu ele sângerânde și plesnite, fiindcă pe drum vei găsi ac și ață.

Prin fiecare împiedicare omul ajunge la el însuși. Prin fiecare împiedicare omul își este mai aproape și se vede limpede, așa, cu tot cu răni. Înainte de împiedicare sunt dureri. După, se nasc flori.

Așadar, OM frumos, îndrăznește și ai  încredere în tine, în ceea ce ești, în frumusețea care se află în oglindă atunci când te privesti.

Fii grandoarea care te-ai născut să fii!

 

Crede în Tine!

Lasa un comentariu