Trăieşte acum şi bucură-te de viaţă!


„Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă.

Spiritul tău este cel care  îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect. Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată.”  Maica Teresa

Apreciază ceea ce ai astăzi, oricât de puțin ai! Nu contează cantitatea lucrurilor, oamenilor și sufletele adunate în viaţa și în inima ta. Absolut deloc! Contează calitatea! Oamenii calitativi și puțini sunt de un milion de ori mai buni și mai de apreciat decât mulți și inutili!

Petrece multe clipe de neuitat alături de oamenii minunaţi de langa tine, chiar în această zi, chiar ACUM! Pentru că momentul de față, și anume, prezentul, este tot ceea ce avem!

ZIUA DE MÂINE NU ESTE PROMISĂ NIMĂNUI! Să nu uiți niciodată asta. Alege să nu-ți mai amâni fericirea!

Trăiește acum şi bucură-te de viaţă!

Nici unul dintre noi nu pleacă de aici în viață, așa că te rog sa trăiești fiecare clipă!

Nu uita să savurezi fiecare secundă cu zâmbetul pe buze, să mănânci ce îți place, să faci ce îți place, să privești cerul și soarele, să te plimbi prin parc, să te joci în valurile mării, să iubești, să ierți, să privești în ochii unui bătrân, să te bucuri de un răsărit pe malul mării, pur și simplu să trăiești și să te bucuri de viață! Nu este timp pentru nimic altceva.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu