Sticluţe cu pulbere de stele, presărate cu praf de magie by Delea Sorina„Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia” – Aristotel.

Astăzi am bucuria de a vă invita la o expozitie de sticluțe cu pulbere de stele, presarate cu praf de magie.

Autoarea: Delea Sorina, un Om atât de frumos cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Realizează mărturii cu pulbere de stele.

Sorina este o perfecționistă, nu se iartă pe sine dacă lucrarea nu îi iese cum considera că e mai bine! Atât de mult iubeşte ceea ce face!

Sorina este remarcată, mult laudată şi apreciată în grupurie de handmade în care este înscrisă. Aceste aprecieri ale iubitorilor acestei tehnici, sunt marea ei „recompensă”.

Sorina este o mămică cu un suflet deosebit de sensibil, modestă, frumoasă ca lucrarile sale. Îi plac provocările, învata permanent pentru a-şi înbunătați tehnica şi munceşte mult pentru realizarea splendidelor sale opere handmade, avand „orgoliul” de a nu repeta modele făcute de alții înaintea sa. Este originală!

Dragii mei cititori şi prieteni, iubitori, ca si mine, de handmade. Mie-mi place tare mult stilul Sorinei. Dar, dacă se poate, si mai mult imi place ea. Este asemenea unui fluturaş în culori magice! Iar lucrarile sale, îi poartă amprenta. 

Sunt cele mai frumoase mărturii pe care le-am văzut, lucrate cu multă meticulozitate și profesionalism, dar şi tablourile canvas sunt splendide!

Pur și simplu cele mai frumoase mărturii!
Sunt foarte, foarte frumoase!

Puteți gasi pe pagina de facebook destinata creatiilor ei sticluțele presarate cu pulbere de magie cum îmi place mie să le spun.

În realitate sunt mult mai frumoase decât în poze ceea ce rar mi-a fost dat sa întâlnesc ca produsul sa fie mai frumos în realitate decât în poze.

Sincere felicitări Sorina pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!
Cele mai frumoase sticluțe!

Priviți de ce îmi este mie tare dragă Sorina şi spun că este un om minunat şi special.

Multumesc, draga mea Sorina că esti aşa minunată, ca mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

facebook.com/InDaRbySorina

Iți urez mult succes!

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu