Umple fiecare zi cu iubire, bucurie şi veselie


Fiecare zi ne dăruiește un nou început – oportunitatea de a crea ceva nou, ceva mai bun. Să ne naștem din nou și să ne amintim cine suntem cu adevărat dincolo de temerile, îndoielile și nesiguranțele noastre.

În fiecare zi ți se oferă o nouă oportunitate să lași în urmă toate iluziile și să-ți făurești o viață mai bună. Fiecare zi vine cu o nouă șansă de a te dezvăța de toate temerile pe care le-ai căpătat; de a-ți înlocui temerile cu iubire și mâhnirea cu râs; de a renunța la tot ce nu te mai ajută și de a te încrede încă o dată în dragoste. Profită de această oportunitate.

Nu lăsa ca necazurile de ieri să-ți preocupe mintea azi. Uită toate temerile din trecut, uită grijile de ieri și fă loc iubirii în inima ta. Lasă deoparte toate fricile tale din trecut. Mori în raport cu trecutul în fiecare seară și acordă-ți șansa de a renaște în dimineața următoare.

Lasă-te condus de speranțele, visurile și aspirațiile tale, nu de temerile, problemele și nesiguranțele tale.

Umple fiecare zi cu iubire, bucurie și veselie, nu cu frică, regrete sau resentimente.

Fii ca un nou-născut. Privește cu uimire lumea din jur. Fii atent la tot și la toate și străduiește-te să percepi lumea prin ochii iubirii. Fără trecut și fără motive de teamă.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu