Daniela Dochiu – suflet de artist!


Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.” — Steve Jobs

În ultimii ani, curentul handmade a luat amploare şi în Romania, devenind pentru foarte mulți pasionați, din hobby o afacere. Deşi există pe piață multe produse de o calitate pusă sub semnul întrebării, foarte multe persoane au inceput sa aprecieze obiectele unicat, produsele lucrate de romani, create cu migală şi dragoste.

Ce inseamnă handmade?

Dupa cum spune si numele, handmade înseamnă “obiect realizat manual”. În trecut, cele mai multe accesorii erau realizate de fiecare doamnă sau domnişoară în parte din materiale pe care le avea la îndemana. Ii, podoabe din margele cusute, brâuri tradiționale, materialele țesute, şosetele din lână – toate au fost, în trecut, realizate de mână şi purtate cu mare drag şi bucurie.

Deşi a existat o perioadă în care accesoriile realizate în serie au câştigat întâietatea, în prezent, conceptul handmade a început să fie din ce în ce mai promovat.

Persoanele pasionate de handmade sunt cu adevărat speciale, la fel şi produsele pe care le realizează cu atât de multă dăruire; şi din momentul în care această pasiune este descoperită, ea devine un mod de viață îm adevaratul sens al cuvântului. Pasionații de handmade pot fi numiți artişti, deoarece creativitatea şi talentul sunt aspectele care le influentează întreaga activitate.

Produsele handmade sunt apreciate de toate persoanele care încă mai ştiu ce reprezintă originalitatea si bunul gust intr-o lume ştearsă a tiparelor.

Vă întrebați probabil ce se întâmplăcu această isterie handmade şi de ce sunt produsele realizate manual atât de apreciate. Ei bine, sunt atât de apreciate pentru că, spre deosebire de obiectele de la colțul străzii, produsele handmade exprimă ceva si acesta este lucrul cel mai important.

Fiecare artist începe un articol cu o idee, cu o inspirație – fie o imagine, sau o combinație de culori, un sentiment, un mesaj pe care vrea sa-l transmită. Iar pe masură ce lucrează, creează o poveste. Procesul se poate asemana cu al unui pictor, sau sculptor. De aceea ei pot fi numiți artişti fără nici o reținere precum Daniela Dochiu.

Daniela Dochiu este o ființa talentată care nu are limite, crează şi lucrează minunat o mulțime de accesorii şi coase tot felul de broderii absolut splendide!

Are mâini de aur, lucrează cu atâta gingăşie încât produsele finite sunt făra cusur, fiind lucrate impecabil.

Şi parcă nu iți vine a crede că poate transmite atâtea sentimente plăcute printr-o simplă bucată de material. Dar, o face, si o face foarte bine!

În Atelierul Danielei găseşti numai Fericire, bucurii, dorințe și desene!

Lucrurile făcute de ea sunt încărcate cu energie pozitivă. Fiecare dintre ele transmite un mesaj plin de optimism iar oamenii ce le primesc sunt de fiecare dată încântați.

Mirese și miri, proaspăt părinți, oameni îndrăgostiți de viață se bucură atunci când în mâinile lor ajunge un produs făurit în Atelierul în care ea lucrează cu sufletul.

Să ştiți că pe pagina Danielei Dochiu găsiți o multime de modele de la trusouri pentru botez, tricouri brodate pentru copii şi adulți, pernițe, prosoape până şi păpuşi chiar! Danila este deschisă şi acceptă orice provocare.

Dacă vreți să vă personalizați un articol pentru un eveniment deosebit precum nuntă, botez la Daniela să apelați! Este un om special, minunat şi cel mai mult îmi place că lucrează cu sufletul. Eu am mare drag de ea şi am deasemenea încredere în faptul că ştie foarte bine ceea ce face! Voi apela la ea de cate ori voi avea nevoie să personalizez ceva.

Vă recomand să accesați pagina de facebook a Danielei destinată creațiilor ei realizate din suflet.

facebook.com/daniela.dochiu

facebook.com/trusoulmicuteiprintesemaria

Trebuie să vă mai spun că am comunicat foarte bine, iar pentru acest lucru, dar si pentru calitatea produselor, eu o recomand cu încredere pe  Daniela Dochiu şi produsele ei.

Multumesc, draga mea Daniela că esti aşa minunată, ca mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune! Iți urez mult succes!

Recomand din inimă!

Voi obişnuiți să purtați accesorii handmade?

Crede în Tine!

Lasa un comentariu