DoinaB Photography – fotograf de minuni pline de inocenţă


„Fotografie, un tablou pictat de soare fără educație artistică.” Ambrose Bierce

Fotografia este un puzzle al vieții plin de culoare. Cu fiecare piesă scoate la iveală emoții, trăiri, expresii și imaginea umanității în cele mai diverse forme. Aceasta aduce o lume nouă cu cadre care surprind magia universului.

În era digitală, fotografia este mai actuală ca niciodată și aduce legatura umană la un alt nivel.

Vreau să v-o prezint pe Doina o iubitoare de frumos care iubeşte fotografia.

Doina nu este doar fotograf, este o mămică minunată, un om excepțional, prietenos, comunicativ, optimist, cu zâmbetul pe buze, punctual, creativ, răbdător, amabil, cu sclipire în privire și o mare iubitoare a fotografiei de minuni pline de inocență ce aduc fericirea şi zâmbetul pe fețele părinților şi al tuturor celor care îi văd.

Eu sunt o iubitoare de frumusețe. Așa m-am regăsit de-a lungul vremii, ascultând cu emoție profundă muzica, atingând cu frenezie paginile dulci ale cărților şi iubind fotografia, în sensul că îmi place să fiu fotografiată, dar să şi fotografiez, eu la rândul meu. Îmi place arta, îmi place să imortalizez momentele frumoase din viața mea şi uite aşa în căutare de frumos am cunoscut-o pe Doina, fotograf de minuni pline de inocență.

Copiii sunt cu siguranță cel mai frumos lucru de pe pământ. Sunt minuni pline de inocență ce aduc fericirea şi zâmbetul pe fețele părinților şi al tuturor celor care îi vad, dar din păcate timpul trece foarte repede şi nici nu ne dăm seama când au zburat anii de când un copil a apărut în viața noastră, a facut primii paşi, a rostit primele cuvinte şi parcă brusc a crescut. Parcă au fost doar clipe cât i-am avut alături ca şi copii.

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune plină de inocență şi sclipire în privire care mă face cea mai fericită ființă de pe pământ, dar cum ei cresc foarte repede şi nu vreau să ratez momentele frumoase din viața lui şi a noastră am apelat la Doina pentru o sesiune foto! Vă recomamd din inimă măcar o şedință foto în studioul Doinei, o să vă placă foarte mult stilul ei şi cel mai important, piticii vor explora cu entuziasm studioul ei presarat cu magia copilăriei.

Recomand tuturor să nu ratati momentele şi să incercați să faceți o sesiune foto cu copiii măcar odată pe an.

Legendele spun că fotografiile fură sufletul oameniilor. Doina, în calitate de fotograf, dă suflet fotografiilor.

Iată ce ne spune Doina despre pasiunea ei pentru fotografie:

” ”Mergi în viață cu o licarire în ochi, cu un zâmbet pe față şi cu un scop mareț în inimă” spunea William James, părintele psihologiei americane. Cu aceste cuvinte în minte şi în inimă a luat naştere DoinaB Photography.
Licărirea şi zâmbetul le-am avut dintotdeauna pentru că eu sunt o persoană pozitivă, optimistă şi cu multă imaginație ce îmi curge prin vene de când mă ştiu. Chiar dacă lucrurile nu au mers pe un făgaş normal încă de la început, acest lucru nu m-a făcut să renunț la visul meu şi acela de a transpune pe o bucată de hartie, sentimentele oamenilor ce mă înconjoară. Au trecut mulți ani fără ca eu să depun suficiente eforturi pentru a-mi îndeplini scopul, chemarea. Aşa că odata cu apariția celei mai frumoase minuni din viața mea, pe nume Amza, a început să ardă dorința în mine, dorința de a-i putea oferi tot ce e mai bun dar  să şi realizez că are nevoie de toată implicarea mea pentru o creştere armonioasă. Aşa a apărut DoinaB Photography.
Împreună cu Cristina Oltean, căreia îi datorez în mare parte ceea ce am realizat până acum în viața mea pe partea de fotografie, totul a prins contur pentru mine, m-a luat sub aripa ei şi de atunci sunt numai cu licărirea în ochi, cu zâmbetul pe față şi cu un imens scop în inimă.

DoinaB Photography mă defineşte pe mine ca om, ca soție, ca mamă şi ca prietenă.

Am atâtea lucruri frumoase de oferit încât simt cum inima îmi explodează de fericire, ca drept urmare şi toți oamenii pe care i-am cunoscut până în acest moment nu sunt decât oameni cu suflet mare, oameni de la care am învățat numai lucruri pătrunzătoare şi pentru asta le mulțumesc!”

Te invit, cititorule, să găsești frumusețea care să îți atingă sufletul în fotografiile echipei DoinaB Photography, fotograf de minuni pline de inocență ce aduc fericirea şi zâmbetul pe fețele părinților şi al tuturor celor care îi vad.

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou de suflet piticului tău, dar și ție în calitate de părinte, atunci alege DoinaB Photography să te ajute să scrii povestea copilăriei piticului tău în fotografii de cea mai bună calitate și pline de emoție.

Doina, mai mult decat un fotograf!!!!

O persoană deosebită, cu un caracter frumos, mai pe scurt un om frumos! Un profesionist desăvârşit, ce reuşeşte să transpună în fotografiile sale, emoțiile, naturalețea şi bucuria acelor momente deosebite. Iți multumim şi te vom recomanda cu toată căldura, o meriți din plin!!!

facebook.com/DoinaBPhotography

Crede în Tine!

Lasa un comentariu