LibrArtis – Fericirea de a crea şi de a dărui bucurie


„Toate visurile noastre pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm.” – Walt Disney

În cartea lor “IKIGAI – Secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită”, Garcia și Miralles spun simplu: “Arta, sub toate formele ei, are capacitatea de a ne face fericiți și a ne da un sens vieții. Nu costă nimic să te bucuri de frumusețe sau să o creezi, este ceva la care toți avem acces.”

Bucuria ce îmi atinge mie sufletul o găsesc ascultând cu emoție profundă muzică, atingând cu frenezie paginile dulci ale cărților, contemplarea naturii, scrisul de mână, citatele şi agendele care mă invită să îmi aştern emoţiile, gândurile, visurile şi trăirile din povestea vieţii mele.

Sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre Ligia Boşcu, să vă prezint şi vouă ce face ea, atât de splendid şi atât de frumos!

Ligia umple suflete cu fericire şi aduce bucurie.

Oameni precum Ligia îmi fac sufletul să respire cu nesaț, un aer ca acela de pe crestele celor mai înalți munți.

Ligia realizează Agende pline de magie ce ne încantă cu frumusețea lor. Ceea ce pune ea în agendele sale, e lumina sufletului său frumos.

Bucuria și pasiunea cu care lucrează cele mai frumoase agende o veți simți atunci când deschideți şi răsfoiți o agendă realizată de Ligia, pur şi simplu te îndrăgosteşti de ele!

Te îndrăgosteşti de ele pentru ca sunt unice, pentru că pornesc dinlăutrul ei, parcă dintr-o altă lume și vin să ne încânte.
  
Iubesc agendele sale pentru că au ceva special, știu că spun o poveste, o poveste a gândurilor minunate, a bucuriei și a fineții cu care lucrează.

Fiecare agendă, fiecare jurnal realizat de către Ligia este unic, fiecare copertă, fiecare culoare, fiecare imagine, fiecare mesaj şi citat se aşterne pe file pline de magie şi ne încantă cu frumuseţea lor.

Splendidele sale agende sunt lucrate manual cu meticulozitate, delicat, sensibile şi unicate. Sunt facute cu pasiune şi iubire față de artă şi frumos. Ajung la suflet, prin semnificația lor din prima clipă în care privirea le găseşte. Le recomand din inimă pentru cadouri cu adevarat inspirate, pentru cadouri personalizate cu mult bun gust şi rafinament.

Ocrotirea și încurajarea scrisului de mână este ideea care stă la baza proiectului Librartis ceea ce mă face să îi iubesc şi să recomand din inimă Agendele LibrArtis.

Caietul LibrArtis poate fi pentru tine ușa către acel univers magic în care te poți regăsi, în care îți recapeți echilibrul interior. Poate fi confidentul tău ori prietenul care știe să te liniștească sau să te înveselească. Paginile viu colorate, inserturile cu mesaje motivaționale, coperțile pe cât de fine și elegante, pe atât de rezistente, fac din acest caiet unul deosebit. Însă, ceea ce îl face cu adevărat special, este grija și pasiunea cu care a fost creat. Fiecare caiet este realizat individual, păstrând în el energia și atingerea mâinii omenești, iar dacă timpul înseamnă viață, atunci el conține un strop din viața celui care l-a creat. Rostul lui este să-ți oglindească gândurile și emoțiile, să-ți îmbunătățească starea de spirit, să-ți ofere energie și inspirație.

Caietul LibrArtis este un caiet deosebit pentru oameni deosebiți. Îl poți avea pentru tine sau îl poți oferi în dar. El poate lua forme speciale: jurnal de călătorie, jurnal pentru mămici și bebeluși sau caiet pentru copii sau adolescenți. Poate fi un cadou excepțional, care va fi păstrat fără doar și poate în cutiuța cu lucruri de suflet.
Abundența de idei în ceea ce privește designul și diversitatea prilejurilor în care poate fi folosit, au dus în mod natural la apariția unor categorii distincte, pe care le-am grupat sub formă de colecții. Dacă preferi însă o personalizare unică, putem lucra împreună, pentru a-i da forma potrivită pentru destinatarul sau evenimentul căruia dorești să îl dedici.
Realizat manual, caietul LibrArtis va ajunge în intimitatea căminului tău purtând căldura, pasiunea și dedicarea cu care a fost creat.
Regăsește-te!

Mulțumesc Ligia – LibrArtis pentru bucuria ce o trezești in mine!

Cu toată sinceritatea recunosc față de Ligia şi față de fiecare dintre voi, cititorii şi prietenii mei: sunt îndrăgostită de agendele, de culorile şi poveştile din fiecare creație LibrArtis!

Dragi cititori, dacă vă plac culorile, dacă vă place arta, dacă vreți agende personalizate, dacă doriți să faceți cadouri originale, contactați-o pe draga şi minunata de Ligia! Ea creează Agende de suflet unicate, agende numai bune de aşternut visuri şi implementat planuri pe ele.

Reverențele mele Ligia pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!

Aș mai putea adauga multe, însă vă las pe voi să o cunoașteți pe Ligia Boşcu şi pagina ei LibrArtis.

Îți mulțumesc, draga mea Ligia pentru toată răbdarea și pasiunea cu care ne-ai încântat. Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

facebook.com/LibrArtis-569284576540007

Recomand cu încredere!

Crede în Tine!

Un comentariu

  • Elena-Nadia Dumitraşcu
    1 noiembrie 2019 at 10:43 am

    Felicitări pentru lucrul frumos,pentru dăruire,pentru viziune!

Lasa un comentariu