Serumul cu Vitamina C şi Acid Hialuronic Naturals de la BetterSkin


„Orice femeie poate fi frumoasă.” Estee Lauder

Serumul, acest fluid ultra-prețios, super concentrat şi încărcat cu tot felul de bunătăți, care, datorită texturii foarte fluide, de multe ori chiar apoase, pătrunde rapid în piele, poate face diferența între un ten îngrijit şi unul de-a dreptul superb.

Iubesc Serumurile pentru îngrijirea tenului!

Din punctul meu de vedere, fiecare tip de ten, de orice vârstă, işi poate găsi serumul potrivit: de hidratare, anti-oxidant, anti-poluare, pentru pete, energizant, anti-rid, de lifting şi fermitate, cu ceramide, cu vitamine, şi cate şi mai câte.

De câteva săptămâni, am introdus în rutina mea Serumul cu Vitamina C şi Acid Hialuronic Naturals de la BetterSkin România de care sunt extrem de mulțumită. 

Acest ser cu Vitamina C şi Acid Hialuronic are la bază cea mai inovativă formulă de îngrijire a tenului. Ingredientele active, naturale, dar şi capacitatea de acțiune rapidă asupra pielii, sunt câteva dintre principalele beneficii ale serului anti-aging BetterSkin.

S-a dovedit clinic faptul că, utilizarea sa zilnică netezeşte tenul, ajută la albirea pielii şi îi redă strălucirea. Totodată, serul, estompează petele solare şi redefineşte structura pielii. Mai mult de atât, efectul anti-aging combate ridurile, oferă fermitate pielii şi hidratează tenul în profunzime. Fiind un produs pe bază de ingrediente 100% naturale, acesta işi dovedeşte eficiența rapid, acțiunea sa fiind şi una de lungă durată.

Ingrediente active:

Vitamina C – ajută pielea impotriva razelor UV,  este eficientă împotriva petelor de soare şi a pistruilor.

Acid Hialuronic – de origine naturală, protejează, hidratează şi redă tonusul pielii.

Extractul de Aloe Vera  – o substanță naturală, eficientă pentru hidratarea pielii.

Fructele de Maces – ajută la regenerarea pielii, reduce cicatriciile şi ridurile, previne îmbătrânirea şi apariția liniilor fine, ajută pielea să işi recapete culoarea şi tonusul natural.

Efecte:

Această formulă incredibilă estompează petele de soare, ajută la decolorare şi redefineşte textura pielii. Lasă tenul strălucitor şi cu aspect de întinerire, are efect anti-aging, combate ridurile, petele de soare, hidratează şi hrăneşte pielea, lăsând-o fermă şi strălucitoare. Este un produs 100% natural ce are acțiune asupra straturilor profunde ale pielii, spre deosebire de creme, care acționează asupra straturilor superficiale ale acesteia.

Acest ser are una dintre cele mai elegante  sticluțe. Este un adevărat luxury produs, atât după ingrediente, rezultate cât și după prezentare. Această sticluță mă duce cu gândul la sticluța care păstrează elixirul tinereții fără bătrânețe.

Am rămas surprinsă cât de repede se absoarbe și de faptul că tenul se bucură mult de aceste “picături magice”. Tenul meu adoră acest produs și se bucură atunci când își primește doza de hidratare. Este plăcut să vezi cum acesta îți mulțumește în felul lui cu rezultate uimitoare și este minunat să vezi cum tenul tău îl absoarbe cu atâtă sete și plăcere.

Îmi place foarte mult ambalajul, ador modul de aplicare cu ajutorul pipetei, poți controla cu uşurință cantitatea de produs pe care vrei sa o aplici, este usor de păstrat ïn trusa cosmetică și se dozează așa de bine produsul pe ten, îl ador!

Se absoarbe foarte ușor și rapid în piele, iar senzația care o oferă este foarte plăcută. Nu trebuie să lipseasca din rutina ta zilnica!

Eu țin produsul pe noptieră lângă pat și nu, nu adorm până să nu mă răsfăț cu acest serum!

Primele rezultate ale serului le-am văzut aproximativ la o săptămână de la folosire.
Am văzut și simțit  cum tenul meu arată mult mai bine. Acesta este vizibil hidratat și este foarte neted, ceea ce mă bucură nespus.

Am fost nespus de bucuroasă, atât eu cât și tenul meu. Am văzut cum în urma folosirii acestui ser, tenul meu îmi oferă acea senzație de ten curat și foarte neted– uh love it !

Este absolut incredibil! Nu credeam că doar 2-3 picături pot avea un impact așa pozitiv asupra tenului. Pielea este mai fină, mai hidratată!

Genial! Pentru mine Serumul cu Vitamina C şi Acid Hialuronic Naturals de la BetterSkin este Sticluța cu minuni. 😊 Este un produs foarte bun pe care îl recomand cu toată inima!

Serul facial BetterSkin cu Vitamina C și Acid Hialuronic il puteți găsi aici:

facebook.com/betterskin.ro

Crede în Tine!

Lasa un comentariu