Vine o zi în care ni se vor număra toate bogăţiile sufleteşti, tot ce am cumulat de-a lungul vieţii


Va veni o zi în care nu vom mai putea face nimic. Însă, astăzi, putem. Astăzi e șansa noastră. Și în fiecare zi pe care Dumnezeu ne-o dăruiește avem timp să devenim copiii Săi iubiți. Să lucrăm la noi. Să ne transformăm viețile, să-I urmăm planul, să-l iubim și ne arătăm recunoștința.

Va veni o zi în viaţa fiecăruia dintre noi în care nu va mai conta nimic din ce am adunat, strâns şi agonisit.

Va veni o zi în care vei fi judecat nu după hainele pe care le porți, ci după faptele pe care le-ai făcut.
Va veni o zi în care nu-ți mai poți ascunde sau nega greșelile. O zi care ne va dezbrăca de toate defectele, gândurile și deciziile luate. O zi asemeni unei oglinzi, vei privi în ea și te vei vedea în toate momentele vieții tale.

Vine o zi în care scuzele nu vor mai conta, ci adevărul.

Vine o zi în care ni se vor număra toate bogățiile sufletești, tot ce am cumulat de-a lungul vieții.

Va veni o zi în care balanța va trebui să se încline în favoarea sau în defavoarea ta. Ce stă între tine și ziua aceea? Dumnezeu. Șansa pe care El ne-o oferă constant cu fiecare zi în care suntem în viață.
Poate de aceea Dumnezeu ne trimite obstacole și provocări, să ne scoată din somnul adânc care ne-a cuprins sufletele. Poate de aceea mai primim și șuturi de la viață, ca să ne ridicăm și să ne continuăm călătoria.

Va veni o zi în care nimic din ceea ce vom spune nu va mai conta. Faptele vor vorbi în locul nostru. Oamenii pe care i-am ajutat de-a lungul vieții vor spune povești despre noi. Fiecare făptură, lucru, emoție sau gând vor depăna povești despre noi.

Dar, până atunci, până va veni acea zi, avem timp să tragem linie și să facem calcule în fiecare zi. Avem timp să schimbăm ceva și să facem diferențe în viețile noastre și în viețile celor din jur.

Avem timp să iubim și să iertăm. Avem timp să-l primim pe Dumnezeu în sufletele noastre. Avem timp să-L lăudăm și să trăim așa cum și-ar dori să o facem.

Va veni o zi …dar, încă e timp…sa construim, sa reparăm, să clădim.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu