Aranya Skincare – produsele care au ca ingredient principal iubirea


„Nu am visat niciodată succesul. Am muncit pentru el.” Estee Lauder

Iubirea pentru sănătate, pentru frumusețe, pentru natură și pentru muncă, acesta este ingredientul principal din aceste produse. Aranya Skincare sunt genul acela de produse care vin cu o poveste în spate, atât de personală încât prinzi un drag aparte de ele.

Aranya Skincare este și o practică a iubirii de sine, căci te invață să ai încredere în tine, să te tratezi cu respect și să fii mai afectuoasă cu tine însuți. Fiecare produs cosmetic te invață să fii prietenă cu natura, prin mirosul delicat sau mai pregnant, să o accepți în viața ta, ajungând într-un final să fie parte din tine, prin folosirea regulată a produselor Aranya Skincare.

Fiecare om are o poveste, fiecare acțiune are un scop, fiecare drum are o destinație.

Povestea Irinei Czifra, începe cu pasiunea pentru chimie, farmacie, natură, oameni, iubitoare de handmade, de tot ce e frumos şi, pe cât posibil, sănătos. Irina Czifra este un om tare frumos, am îndrăgit-o din primul moment în care am interacţionat cu ea.

Este genul de om care în fiecare zi munceşte la cel mai frumos proiect al vieţii ei – Aranya Skincare, produsele care au ca ingredient principal iubirea aşa cum îmi place mie să le spun.

Astfel de oameni precum Irina reuşesc orice şi-ar propune. Sunt acei oameni care nu ţin cont de bariere şi orice se întâmplă în viaţa lor presupune experienţă de viaţă.

Pur şi simplu nu ai cum să nu iubeşti un om frumos ca ea!

Produsele Irinei – Aranya Skincare sunt realizate manual, în tranşe mici, numai din ingrediente naturale, fără coloranţi, parfumanţi, conservanţi şi alte substanţe chimice adăugate, toate pentru a aduce o stare de bine, de relaxare, un răsfăţ pe care cu siguranţa îl merităm din plin.

Şi pentru că Aranya înseamnă în sanscrită “padure”, a dorit să folosească tot ceea ce i-a oferit natura pentru a creea acest răsfăţ, combinat cu un aspect prețios şi delicat (in limba maghiara Arany=aur). A întrepătruns conceptele şi aşa a creat luxul din natură –  Aranya Skincare.

Irina este o mamică a două mici prințese care sunt viața şi inspirația ei, dar şi un minunat soț, fară de care nu ar fi fost unde este acum deoarece îi este cel mai mare susținător.

Produsele Aranya Skincare sunt cu totul deosebite. În primul rând, totul este făcut handmade, folosind rețete proprii, așa că nu poți spune că găsești aceeași cremă sau același săpun și la alți producători de produse naturale. În al doilea rând, ceea ce stă la baza produselor lor, sunt uleiurile vegetale și esențiale. Efectul benefic este dat de ingrediente din proveniență apicolă, sau de extracte puternice din plante medicinale. Dar cel mai mult îmi place că sunt produse Cruelty free, adică produdele cruelty free nu sunt testate pe animale, dat fiind că testele sunt deseori dureroase, provocând suferință pentru milioane de animale din întreaga lume, Produsele Aranya Skincare nu sunt testate pe animăluţe ceea ce mă bucură enorm deoarece sunt o mare iubitoare de animale.

„Sunt farmacistă, mamică a două fetițe 3 ani şi 5 ani jumate, soție şi iubitoare de handmade, de tot ce e frumos şi, pe cât posibil, sănătos. Îmi plac, călătoriile şi, mai ales, să mi petrec timpul cu familia mea.
Bazându-mă pe cunoştințele acumulate în facultate, dar şi pe nevoile pacienților cu care am interacționat ani buni în farmacie, am început să concep rețete, să găsesc combinații potrivite pentru cerințele specifice ale fiecăruia. Am început cu săpunurile – ele sunt prima mea dragoste în domeniul handmade. Cu ajutorul săpunurilor am eliminat dermatita mezinei mele.
Sunt multe ore de muncă, de studiu, de încercări, de eşecuri, pentru a ajunge la rețeta potrivită. Produsele ce ies din atelierul meu sunt realizate în tranşe mici, din ingrediente ce provin din natură, fără coloranți, parfumanți, conservanți şi alte substanțe chimice adăugate. 
Îmi doresc să educ lumea, să-i învăț pe oameni ce înseamnă natural şi sănătos pentru corpurile nostre. Pielea este cel mai mare organ al corpului şi trebuie să avem grijă de ea!” Irina Czifra

Produsele Aranya Skincare au o gamă destul de complexă destinată pentru femei, dar şi bărbați. Vă invit să vizitați site-ul Aranya Skincare unde o să vă întâmpine o mulțime de produse pornind de la săpunuri realizate cu sufletul, din dragoste pentru natură, cu multă meticulozitate până la cele mai sofistcate scruburi atât pentru ingrijirea tenului cât şi pentru îngrijirea corpului.

Iubesc produsele Aranya Skincare şi îmi place să mi rasfăț corpul şi simțurile ori de câte ori simt nevoia de a mă relaxa. Nimic nu se compară cu o baie care te ajută să te destinzi. Aprinde câteva lumânari şi pune o muzică calmă pentru a crea o experienţă spa calmantă şi relaxantă în propria casă cu ajutorul produselor Aranya Skincare.

Aşadar, pentru momente unice de răsfăț și relaxare vă recomand următoarele produse Aranya Skincare:

Pasul 1. Bile de baie efervescente – Aranya Skincare – musai să fie cu muzică relaxantă!

Bilele de baie efervescente hidratează și oferă o senzație de confort și relaxare la fiecare baie, precum și un efect de aromaterapie prin conținutul de uleiuri esențiale. Având ca Ingrediente de bază: sare Epsom, ulei de cocos, ulei esențial. Aceste bile efervescente sunt răsfațul suprem! Ce poate fi mai plăcut şi relaxant decât o baie relaxantă cu efect de aromaterapie în care te deconectezi total şi te conduce într-o stare plăcută de visare. M-am simțit mai ceva ca Afrodita!

Pasul 2. Exfoliere Sugar scrub cu cafea – Aranya Skincare

Scrub pentru corp cu particule abrazive de zahăr și cafea pentru o exfoliere blândă, cu efect anticelulitic. Ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la nivelul pielii, stimulează regenerarea celulară și circulația sanguină, lăsând pielea catifelată și hidratată în profunzime. Ingrediente cheie: cafea macinată, ulei de macadamia, zahăr, unt de shea, cacao, ulei de migdale, ulei de macadamia şi multe alte minunăți care exfoliază atât de blând şi plăcut pielea lasând- o catifelată şi împarfumată.

Pasul. 3 Hidratare Unt pentru corp cu gălbenele, mușețel și lavandă – Aranya Skincare

Acest Unt pentru corp este intens hidratant, bogat in acizi grași și elemente nutritive care hrănesc pielea. Este potrivit pentru pielea uscată, deshidratată, sensibilă, predispusă la iritații și eczeme.Ingrediente cheie: unt de shea, ulei de struguri, ulei de macadamia, ulei de orez, macerat de gălbenele și mușețel în ulei de măsline, ulei esențial de lavandă şi de asemenea multe alte minunății care catifelează, hrănesc şi răsfață corpul.

Pasul 4 . Exfoliant pentru ten – Aranya Skincare

Exfoliant blând pentru ten, îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii. Lasă pielea fină și radiantă, asigurând nivelul necesar de hidratare. Îmi place acest produs la nebunie. Nu exagerez deloc, este cel mai bun produs pentru ten pe care l-am folosit vreodată. Niciodată nu mi-am simțit tenul mai curat, mai fin, mai proaspăt și culmea, mai hidratat, ca atunci când am folosit acest scrub. Nici nu e de mirare că are un efect atât de plăcut pentru că ingredientele sunt demențiale: ulei de sâmburi de struguri, ulei de orez, unt de shea, emulsifiant vegetal din măsline, tensidă din pudră de cocos, pudră din flori de hibiscus, făină de ovăz, pudră de lotus, alcool cetilic, vitamina E, ulei esențial de ylang-ylang și lemongrass, conservant aprobat Ecocert.
Ingrediente cheie: pudră din flori de hibiscus, făină de ovăz, pudră de lotus.

Pasul 5. Cremă iluminatoare anti pete – Aranya Skincare

Cremă iluminatoare anti pete este o cremă corectoare cu o formulă lejeră, fină, care se absoarbe rapid și poate fi utilizată pentru orice tip de piele. Rolul ei este de acela de a uniformiza tenul, de a-i reda strălucirea prin estomparea petelor aparute din cauza vârstei sau expunerii la soare, a pistruilor și a petelor apărute după sarcină. Crema se aplică dimineața sau seara, obligatoriu pe timpul zilei se folosește o cremă fotoprotectoare! Crema trebuie aplicată cel puțin 3 luni până la obținerea unui rezultat vizibil. Este o cremă care face minuni, chiar nu mă aşteptam să imi redea strălucirea tenului şi să îmi estompeze petele apărute după sarcină, dar şi expunerii la soare. Este o cremă pe care o iubesc cu ingrediente naturale precum ulei de crin ulei esențial de turmeric și ylang-ylang şi multe alte ingrediente naturale.

Dacă nu ați încercat încă minunatele produse Aranya Skincare, vi le recomand din suflet. Sunt niște produse foarte bune!

Îndrăznește să fii frumoasă!

Vă invit să vizitați site-ul Aranya Skincare, pentru a afla mai multe despre produsele magice ale Irinei și modul în care acționează.

Felicitări Irina pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!

Multumesc, draga mea Irina că esti aşa minunată, ca mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

facebook.com/1823898191241807

Your Beauty Is Your Lifestyle!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu