Art Inspir – Îndrăzneşte să visezi!


„Fiecare artist işi inmoaie pensula în suflet şi işi pictează natura proprie în picturile sale.” Henry Ward Beeker

Fiecare artist începe un articol cu o idee, cu o inspirație – fie o imagine, sau o combinație de culori, un sentiment, un mesaj pe care vrea sa-l transmită. Iar pe masură ce lucrează, creează o poveste. Procesul se poate asemăna cu al unui pictor, sau sculptor. De aceea ei pot fi numiți artişti fără nici o reținere precum Alexandra Furtuna.

Alexandra este o ființa talentată care nu are limite, crează şi lucrează minunat o mulțime de accesorii şi picteaza foarte frumos! Are mâini de aur, lucrează cu atâta gingăşie încât produsele finite sunt făra cusur, fiind lucrate impecabil.

Ador faptul că există oameni care se opresc la un moment dat din mersul pe un drum fară rost şi se întreabă: “de fapt, eu unde mă duc?”. Simt o bucurie nemarginită atunci când cineva îmi spune că s-a hotărât să trăiască altfel; cum de fapt şi-a dorit din totdeauna; nu cum l-a dus viața până atunci. Sunt din ce în ce mai puțini asemenea oameni, de aceea sunt şi atât de prețioşi.

Am vrut să scriu despre Art Inspir, o afacere foarte frumoasă, şi am descoperit o femeie minuantă care vorbeşte cu tot sufletul despre activitatea ei; care mi-a spus că viața i s-a luminat în clipa în care a înțeles că toți anii de studii şi apoi cei în care a lucrat ca profesor, nu aveau nicio legătură cu ea, cu adevărata ei menire. Alexandra Furtuna este o mămică cu un suflet deosebit de sensibil, modestă, frumoasă ca lucrarile sale.

„Sunt pasionată de tot ce înseamnă decorațiuni, de stilul vintage si shabby chic, pictură şi fotografie. Încerc să fac în aşa fel încât să reuşesc să îmbin toate aceste pasiuni. Art Inspir a luat naştere după apariția primului meu copil care a fost mult dorit si care s-a şi lăsat mult timp aşteptat. Înainte de a rămâne însărcinată, am lucrat în învățământ ca şi profesoară de socio-umane.
Copiii sunt cei care m-au ajutat să iau această decizie şi de a continua să îmi fac din pasiune o muncă şi un stil de viață. Că este uşor sau greu…ce să zic? Nu este întotdeauna uşor să ai mai multe roluri. Visez să am propriul atelier, în care sa reuşesc să organizez şi diverse workshopuri din acest domeniu ( câteodată mi-e dor să predau).
Îi încurajez pe toti cei ce au o anumită pasiune să aprofundeze, să persevereze şi să îşi asculte adevarul din inima lor. Avem o singură viață şi este păcat să o irosim făcând lucruri care ne displac.”

Produsele realizate de Alexandra – Art Inspir au ceva aparte, sunt create cu dragoste și măiestrie, sunt piese deosebite rezultate din ideile şi conceptul unei artiste talentate. Aceste produse handmade sunt create pornind de la o idee simplă, de la diverse concepte și sunt produse în serie limitată chiar unicate.

Aș mai putea adauga multe, însă vă las pe voi să o cunoașteți pe Alexandra Furtuna şi pagina ei Art Inspir.

Sincere felicitări Alexandra pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul că pui suflet în tot ceea ce faci!
 
Multumesc, draga mea Alexandra că esti aşa minunată, ca mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune! Iți urez mult succes!

facebook.com/artinspirbv

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu