Descoperă aromele senzuale şi revigorante ale noii game Tesori d’Oriente Thai Spa!


Un moment de regăsire numai pentru tine cu Tesori d’Oriente THAI SPA

Relaxează-ți simțurile și restabilește echilibrul între corp, minte și spirit, cu noua gamă Tesori d’Oriente THAI SPA.

Lasă-te purtată de aromele exotice care îți redau esența stării de bine și îți oferă un moment numai pentru tine.  Thai Spa, parfumul care cucerește.

Cu note feminine și încărcate de mister, parfumul Tesori d’Oriente Thai Spa cucerește simțurile și te energizează, pentru ca tu să te simți zen în orice moment al zilei.

Delicat, surprinzător și sofisticat, parfumul Tesori d’Oriente Thai Spa te învăluie în arome fresh, cu note florale, delicate, dar în același timp, atât de revigorante.

SPA thailandez la tine acasă

Pornește într-o excursie într-un SPA thailandez fabulos chiar la tine acasă, cu noua gamă Tesori d’Oriente THAI SPA. Îmbogățită cu extract revigorant de Hibiscus și ulei Tamanu cu proprietăți calmante îți oferă o experiență de relaxare totală și de restabilire a echilibrului interior.

O călătorie de frumusețe și armonie, pe care o resimți direct pe pielea ta, cu noua gamă Tesori d’Oriente THAI SPA îți regăsești starea de bine. Gelul de duș Thai Spa are o textură delicată, care îți învăluie pielea în arome hipnotizante și o lasă fină și mătăsoasă la atingere.

Crema de baie Thai Spa îți răsfață pielea cu aromele exotice Tesori d’Oriente și transformă fiecare experiență la duș într-un moment de neuitat. Cu o textură bogată, catifelează pielea și îi oferă un parfum unic, inconfundabil.

Extractul de Hibiscus și uleiul de Tamam revitalizază, hidratează și curăță pielea delicat, lăsând-o netedă, catifelată, cu o strălucire naturală.

Descoperă aromele senzuale și revigorante ale noii game Tesori d’Oriente THAI SPA!

Relaxează-ți simțurile și restabilește echilibrul între corp, minte și spirit, cu noua gamă Tesori d’Oriente THAI SPA.

Lasă-te purtată de aromele exotice care îți redau esența stării de bine și îți oferă un moment numai pentru tine.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu