Ideile Mariei


„Trebuie să ne dăm seama că privilegiul de a munci este un dar, puterea de a munci – o binecuvântare, iar dragostea de muncă e un succes.” — David McKay

Lenjeriile de pat reprezintă un accesoriu indispensabil dormitorului nostru, având capacitatea de a aduce un plus de creativitate camerei în care petrecem ore preţioase din viaţa noastră. În alegerea unor aşternuturi de pat suntem atenţi la materialele utilizate în confecţionarea lor, la dimensiuni, precum şi la imprimeurile sau nuanţele folosite în înfrumuseţarea design-ului. Acestea sunt principalele criterii dupa care ne ghidam atunci când dorim să achiziţionam un nou set de lenjerii de pat, fiecarui atribut adaugandu-i-se o importanţă majoră sau minoră, în funcţie de preferinţele şi necesitaţile fiecărei persoane.

Maricica Nita crează cele mai frumoase lenjerii de pat, lenjerii alese pentru diverse gusturi, de calitate superioară şi la preţuri accesibile.

Maricica iubeşte ceea ce face şi pune multă dragoste în ceea ce face, iar proiectul ei de suflet pentru care lucrează cu atâta dăruire se numeşte Ideile Mariei.

Lenjeriile de pat sunt una dintre slăbiciunile mele. Sunt genul care preferă să investească în așa ceva, îmi place să le schimb cât mai des, să am cât mai multe culori. De la un singur lucru nu mă abat niciodată – materialul de calitate. Întotdeauna am ales și voi alege bumbacul!

Lasă-te învăluită de atingerea catifelată a Bumbacului Ranforce din lenjeriile realizate de către Maricica Nita ~Ideile Mariei bucurându-te în acelaşi timp de un somn magic şi odihnitor în fiecare noapte.

Iată numai câteva modele din materialele de calitate cu care lucrează Maria, pe pagina personală sunt o muuulţime de modele splendide!

Pur şi simplu te îndrăgosteşti de ele!

Fiecare creaţie ~ Ideile Mariei are povestea ei, transmițând dragostea, credința, bucuria, energia, loialitatea și creativitatea.

Bumbacul ranforsat este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteţi face în materie de lenjerii pentru pat. Important este să verificati şi să respectaţi instrucţiunile de întreţinere ale unei astfel de lenjerii pentru a putea-o folosi o perioadă cât mai îndelungată de timp. Deşi preţul unei lenjerii Ranforce este mai mare decât al uneia obisnuite, confortul şi rezistenţa pe care il oferă aceasta compensează cu desăvârşire. O lenjerie de calitate poate ţine ani buni fără a se decolora şi fără a se rupe. O astfel de calitate v-o oferă Bumbacul Ranforce, iar Maricica Nita realizează cele mai frumoase lenjerii de pat din Bumbac Ranforce!

Dar, foarte important, Maricica Nita nu realizează numai lenjerii de pat ci şi fețe de masă absolut splendide, feţe de pernuţe personalizate care pur şi simplu te fascinează cu frumusețe lor!

Descoperă colecţia de materiale din Bumbac Ranforce de lux ~ Ideile Mariei şi alege modelul pentru realizarea setului care se potriveşte căminului tau!

Felicitări Maria pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!

Îți mulțumesc, draga mea Maria pentru toată răbdarea și pasiunea cu care ne-ai încântat. Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Facebook – Ideile Mariei

Facebook – Maricica Nita

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu