Patru mâini dibace


„Plăcerea muncii aduce perfecţiunea acesteia” – Aristotel

Dacă îţi place să creezi din casa ta cel mai bun loc de răsfăţ, un mic colţ de rai pentru simţurile tale, iar dormitorul joacă rolul principal şi te ademeneşte în mrejele lui imediat cum ajungi acasă obosit de la lucru, atunci cu siguranţă alegerea unei lenjerii de pat de calitate şi cu un model pe sufletul tău este un must do!

Aşa cum dimineaţa îţi alegi hainele în funcţie de stilul şi personalitatea ta având grijă să te reprezinte, tot aşa seara îţi aşterni visele într-o lenjerie de pat care să se potrivească cu design-ul camerei tale, cu obiectele de decor din ea, şi nu în ultimul rând, cu sufletul tău şi personalitatea ta.

Pentru mine, dormitorul este literalmente inima casei. Nimic nu se compară cu momentul în care ne retragem în acest sanctuar după o zi ce părea interminabilă și ne relaxăm sub un cearşaf moale, cu o carte în mână.

Iubesc lenjeriile de pat, pur şi simplu îmi plac foarte mult deoarece îmi dau o stare de bine, ador să stau să lenevesc în pat într-o zi ploiasă de toamnă ascultând muzică de pian cu o carte lângă mine pe o lenjerie de pat care să mi dea o stare de bine.

Luxuriantă, de o textură moale, catifelată, o lenjerie de calitate parcă lansează invitația la odihnă. Meritându-și investiția, aceasta trebuie să fie și rezistentă în timp. Abia atunci când înțelegem aceste aspecte și ni le asumăm complet, vom ști să facem diferențe între tipurile de lenjerii de pe piață şi cele handmade  realizate la comandă cu multă dragoste şi creativitate.

Persoanele pasionate de handmade sunt cu adevărat speciale, la fel şi produsele pe care le realizează cu atât de multă dăruire; şi din momentul în care această pasiune este descoperită, ea devine un mod de viață îm adevaratul sens al cuvântului. Pasionații de handmade pot fi numiți artişti, deoarece creativitatea şi talentul sunt aspectele care le influentează întreaga activitate.

Un lucru hand-made, are puțin din sufletul celui care l-a făcut, gândurile lui frumoase pe care le-a imprimat unui simplu obiect.

Lucrul de mână nu cere doar talent. Cere răbdare, foarte multă răbdare, dăruire, cere sacrificiu, timp, uneori renunțare.

Fiecare artist începe un articol cu o idee, cu o inspirație, fie o imagine, sau o combinație de culori, un sentiment, un mesaj pe care vrea sa-l transmită. Iar pe masură ce lucrează, creează o poveste. Procesul se poate asemana cu al unui pictor, sau sculptor. De aceea ei pot fi numiți artişti fără nici o reținere precum Florentina.

Florentina este mămică, contabilă, inspector resurse umane şi creator de frumos. Îşi petrece timpul liber în propiul său atelier Patru mâini dibace, acolo lucrează din zori şi până în seară cu mult bun gust, rafinament, pricepere și dedicare. Tot ce este făcut de ea transmite frumusețea unui suflet cu totul special

Florentina crează cele mai frumoase lenjerii de pat, lenjerii alese pentru diverse gusturi, de calitate superioară şi la preţuri accesibile.

Dacă eşti o persoană sensibilă, iubitoare de flori, ceai şi de poezie în viaţa ta, adori frumosul, iar camera ta e una caldă şi decorată în nuanţe pastel ori viu colorate, cu decoraţiuni florale şi lumânări parfumate, atunci cel mai probabil vei fi încântată de lenjeriile de pat romantice, cu modele florale, precum aceste lenjerii splendid realizate de către draga şi minunata Florentina – Patru mâini dibace.

Dacă eşti o fire jucăuşă, care se bucură ca un copil când se uită la desene animate, sau dacă ştii că micuţul tău sare în sus de bucurie când îi vede pe celebrii şoricei Mickey şi Minnie Mouse, atunci cu siguranţă o lenjerie de pat Disney făurită de Patru mâini dibace ar fi alegerea ideală! Iată câteva modele de lenjerii de pat cu Mickey şi Minnie Mouse şi personajele din desenele preferate ale piticilor de-a dreptul adorabile!

Vă mai prezint încă o categorie de lenjerii de pat cusute de Patru mâini dibace absolut minunate, un cadou foarte frumos pentru cei dragi în sezonul rece, dar mai ales pentru casa ta: lenjeriile de pat de Crăciun!

Florentina este un om special, minunat şi cel mai mult îmi place că lucrează cu sufletul în atelierul său Patru mâini dibace. Are mâini de aur, lucrează cu atâta gingăşie încât produsele finite sunt făra cusur, fiind lucrate impecabil. Şi parcă nu iți vine a crede că poate transmite atâtea sentimente plăcute printr-o simplă bucată de material. Dar, o face, si o face foarte bine!

Dar, foarte important, Florentina nu realizează numai lenjerii de pat ci şi fețe de masă absolut splendide din damasc teflonat care pur şi simplu te fascinează cu frumusețe lor!

Aș mai putea adauga multe, însă vă las pe voi să o cunoașteți pe Florentina Cirebea şi pagina ei Patru mâini dibace.

Sincere felicitări Florentina pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul că pui suflet în tot ceea ce faci! Mă înclin în fața talentului tău, ești extraordinară! Mă bucur ca un copil că te-am găsit, în suflet îmi ești mereu şi îţi mulțumesc.

Îți mulțumesc, draga mea Florentina pentru toată răbdarea și pasiunea cu care ne-ai încântat. Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

facebook.com/patrumainidibacecluj

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu