Din Sânu’ Naturii – Poezie simţită în gust, şi o clipă dulce, de iubire


Vă invit să începeți fiecare zi – iubind. Să vă lăsaţi  cuceriţi de natură și gustul ei divin. Vă invit în dulcea lume a Adrianei, unde toate bunătăţiile din Sânu’ naturii şi dulceața fructelor se condimentează cu pasiune și poftă de iubire. Adriana a făurit o dulceaţă a vremurilor ce au fost și care are să vină înapoi, cu siguranţă, a condimentat-o cu toată iubirea pământului și a pus-o la borcan pentru ca noi să ne bucurăm de secretele naturii în fiecare dimineață.

din Sânu’ naturii este o marcă înregistrată, în spatele căreia se află o tânără familie de producători de bunătăţi, produsele lor includ atât reţete tradiţional româneşti, unele mai vechi de o sută de ani, dar şi combinaţii inedite, toate având în comun componentele naturale.

Adriana Scarlatache este un om tare frumos, am îndrăgit-o din primul moment în care am interacţionat cu ea.

Este genul de om care în fiecare zi munceşte la cel mai frumos proiect al vieţii ei – din Sânu’ naturii, produsele care au ca ingredient principal iubirea aşa cum îmi place mie să le spun. Adriana a înțeles că tradiţia nu trebuie pierdută şi că sănătatea noastră şi cea a copiilor noştri este de fapt în mâinile noastre.

Produce după reţete vechi şi sigure, gemuri şi dulcețuri cu gustul de acasă. Cu multă migală şi iubire, respectând reţetele tradiţionale ale bunicilor noştri.

Adriana Scarlatache știe să ne facă mâncăcioși, devoratori de bunătăți autentice naturale românești. Cine nu o cunoaște încă, poate intra pe pagina ei de facebook.

Iubește bucătăria tradițională, iar acest lucru se vede bine în ceea ce face cu atât de multă pasiune. La ea totul e angrenat să funcționeze perfect în gospodărie, iar dulcețurile, zacusca, siropurile și toate bunătățile sale se vând ca pâinea caldă.

„Cu toții ne dorim să trăim cât mai sănătos, cât mai liniștit, cât mai aproape de natura din care provin ingredientele pentru hrana noastră.
Numele meu este Adriana Scarlatache şi împreună cu soţul meu am dat naştere proiectului „din sânu’ naturii”.
Avem trei copii şi ne place să mâncăm sănătos şi cât mai natural. Ne-am mutat din Bucureşti în judetul Vaslui, localitatea Șuletea deoarece am vrut să ne creştem copiii la aer curat.
Fiind o fire activă m-am apucat de treabă, am încercat, mai întâi pentru familie, să fac provizii pentru iarnă. Fiind mândră de rezultat şi încurajată de catre prieteni şi membrii familiei am început să vindem. Feedback-urile primite de la clienți ne-au dat curaj să continuăm.

Avem o gama variată de produse: dulcețuri şi gemuri de capşuni, zmeură, caise, piersici, gutui, afine din pădure, cireşe amare, vişine, dulceaţa de nuci verzi, gem de piersici de toamnă. Încercăm şi combinaţii de arome: capşuni cu ghimbir, capşuni cu mentă, cu lichior de portocale, zmeură cu apă de trandafiri, gutui cu nuci coapte. Nu lipseşte nici magiunul din prune cu nuci coapte făcut la ceaun fără zahăr.
Siropuri din flori şi fructe: soc, salcâm, vişine, căpşuni, zmeură, porumbele, mure pe care le consumăm cu apă minerală fiind un foarte bun înlocuitor al sucurilor din comerţ.
 
Nectarul de catină cu miere de albine, este un produs nepasteurizat foarte bun revigorant în perioada de convalescenţă, postoperatorie, ajutându-ne mai ales în sezonul rece.

Avem şi preparate din legume: zacuscă de vinete, de ghebe, de ciuperci morarită, facute la ceaun la foc de lemne. Suc de roşii, sosuri dulci sau picante, gogoşari la oţet sau în suc de rosii, castraveţi în oţet, Zarzavat pentru ciorbe, borș natural de putină din tărâţe de grâu, dulceaţă din ardei iuţi care eate dulce şi foarte uşor iuţişoară.

Având podgoria proprie, producem şi vin din diferite soiuri de struguri, păstrat în butoaie de stejar, lichioruri din fructe dar şi vinars.
 
Toate produsele noastre sunt naturale, fără nici un fel de conservanţi. Adaosul de zahăr dulceţuri şi gemuri este minim astfel încât produsul finit are aroma naturală a fructului.

La preparatele din legume sarea se găseşte în cantitate foarte mică fiind folosită doar pentru a da gust.
Fructele şi legumele folosite sunt din grădina proprie dar şi de la producătorii locali. Căutăm doar fructe şi legume de gradină, coapte lent de soare.”

Iubesc ceaiul, iubesc dimineţile în care am timp să mă bucur de aroma îmbietoare a ceaiului, iubescc dulcețurile, sucurile de fructe proaspete din Sânu’ naturii și prăjiturele delicioase de casă într-o ambinanță muzicală pe ritmuri clasice și de jazz.

Toate bunătăţile din Sânu’ naturii au un gust special, au gust de copilărie, gustul acela care îmi aduce aminte de Bunica. O dulceață care te invită în lumea poeziei și a dimineților pline de emoție.

Dulceața din Sânu’ naturii este un produs versatil pe care îl poți savura în nenumărate feluri: dimineața, la micul dejun, pe clătite, deasupra grișului sau orezului cu lapte, cu iaurt și cereale sau direct din borcan atunci când vrei să îți potolești pofta de ceva bun… Bun de Tot!

Aşa- i că v-am făcut poftă?

Să ştiți că pe pagina Adrianei – din Sânu’ naturii găsiți o multime de bunătăți nu numai dulcețuri!

Vă las în compania paginei din Sânu’ naturii. Știu că vă veți delecta, știu că vă va atrage dulceața de afine, așa cum m-a atras și pe mine, știu că orice veți găsi acolo vă va aminti de bunătățile pe care noi le-am regăsit, cândva, în curtea și pe masa bunicii.

Aşadar, dacă vrei să guşti din vremurile de altădată, să îţi aduci aminte de copilărie şi să savurezi un produs 100% românesc, handmade şi natural, neapărat trebuie să încerci bunătățiile din Sânu’ naturii, cu siguranţă vei găsi ceva pe placul tău.

Îți mulțumesc, draga mea Adriana pentru toată munca, pasiunea şi bunătăţiile cu care ne-ai încântat. Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Recomand din inimă!

Facebook – din Sânu’ naturii

Fcebook – Adriana Scarlatache

Crede în Tine!
 

Lasa un comentariu