Hand made, with love, by Lia Stoica


„Menirea ta este să îţi descoperi lumea şi apoi să te dedici din toată inima ei.” Buddha

Fiecare dintre noi are o poveste, fiecare are un vis, mai mult sau mai puțin imposibil. Fiecare are un dar pentru a transforma visul în realitate. Însă nu oricum și nu urmand “the easy way”. Ci prin luptă, prin dăruire, prin provocari, prin renunțări și sacrificii. În toate aceste povești, există un moment revelator, în care darul este dezgropat, visul este transformat în chemare imperioasă căreia nimic nu îi mai poate sta în cale iar chemarea într-un plan concret, prin care înaintezi cu pași micuți, te mai uiți din când încând înapoi, însă nu te mai întorci. Când visul te-a chemat la apel, nu mai există cale de întoarcere.

Sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre Lia Stoica – Owner Fabrica de Ursuleți & Lia’s Boutique. Lia este prin definiţie o delicată, creează fineţe, suavitate, romantism şi o lume magică copilăriei.

Lia Stoica este o mămică cu un suflet deosebit de sensibil, modestă, frumoasă ca lucrările sale. Dăruieşte bucurie pe chipurile iubitorilor de lenjerii de pat ca şi mine, multă fericire, zâmbete şi magie copilăriei cu drăgălaşii săi ursuleţi.

Pentru mine, toate creațiile Lia’s Boutique cât şi Fabrica de Ursuleţi înseamnă pace, vis frumos, copilarie, magie şi calitate, dar cel mai mult şi cel mai mult îmi plac lenjeriile de pat sunt una dintre slăbiciunile mele. Sunt genul care preferă să investească în așa ceva pentru că pur şi simplu le ador!

Iubesc lenjeriile de pat, îmi plac foarte mult deoarece îmi dau o stare de bine, ador să stau să lenevesc în pat într-o zi ploiasă de toamnă ascultând o muzică chill cu o cană de ceai relaxându-mă pe o lenjerie de pat care să mi dea o stare de bine.

Există și oameni care se simt în largul lor pe orice fel de țesătură dar cei mai mulți dintre noi ne-am dori să ne putem relaxa și odihni, după o zi de muncă, pe o lenjerie din bumbac. Plăcute la atingere, delicate cu pielea, confortabile în orice anotimp și foarte rezistente, lenjeriile din bumbac, precum cele realizate de Lia’s Boutique, ne fac somnul mult mai liniștit și odihnitor.

Produsele realizate de Lia’s Boutique cât şi  Fabrica de ursuleţi sunt produse făurite de către Lia, sunt lucrate cu multă dedicație şi atenție pentru ca totul să iasă perfect. Au acel ceva aparte, sunt create cu dragoste și măiestrie, sunt piese deosebite rezultate din ideile sale produse în serie limitată, unicate.

Cum vă spuneam, îmi plac lenjeriile de pat, îmi place să le schimb cât mai des, să am cât mai multe culori. De la un singur lucru nu mă abat niciodată – materialul de calitate. Întotdeauna am ales și voi alege bumbacul, iubesc lenjeriile de pat din bumbac.

Lenjeriile făurite de Lia’s Boutique te bucură la fiecare atingere, te face să zâmbești la fiecare contact vizual cu imprimeul în culori vii. Simți nevoia să arăți tuturor cât de frumos e dormitorul tău îmbrăcat în haine noi, ai da orice să se înnopteze mai repede și să te poți cufunda, pentru câteva ore bune, în lenjeria magică din bumbac încât ţi-ai dori să trăiești bucuria asta cât mai des cu putință. Și somnul e altfel pe cearșafuri noi. Parcă și pernele sunt mai moi în fețele noi de pernă.

Dragii mei, acesta este un articol despre un om minunat şi despre niste creații realizate din inimă. Aşadar, dacă aveți nevoie de un cadou unicat vă recomand cu drag , creații realizate din inimă Lia’s Boutique şi Fabrica de ursuleţi.

Felicitări Lia pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!

Multumesc, draga mea Lia că esti aşa minunată, ca mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Vă recomand să accesați paginile de facebook ale Liei, Lia’s Boutique şi Fabrica de ursuleţi destinate creațiilor ei realizate din suflet.

Facebook – Lia Stoica

Facebook – Lia’s Boutique

Facebook – Fabrica de ursuleţi

Crede în Tine!

Lasa un comentariu