Povestea de succes a Fermei de Cătină Ileana


„Fericirea constă, în primul rând, în sănătate” George William Curtis

Orice este posibil atunci când îţi doreşti cu adevarat să realizezi ceva! Trebuie însă să te dedici complet, să pui suflet şi iubire în ceea ce faci. Să ai răbdare şi să crezi total în ideea şi visul tău. Când faci asta, totul devine o mică poveste iar munca o aventură!

Aşa începe povestea unui tânăr, Adrian Draghici din Bucureşti, economist, specializat în Afaceri Economice Internaţionale care a reuşit să transforme pasiunea de a cultiva cătina în afacere şi totodată lucrează la o multinaţională unde conduce divizia internaţională de vânzări, pentru industria farmaceutică.

Adrian a făcut o pasiune pentru cătină, fructul denumit şi „regina imunităţii”, mergând chiar până în Mongolia, țara de origine a acestui arbust extraordinar în medicină, pentru a se documenta despre cultivarea şi propietăţiile acestui fruct minunat!

Plantaţia de Catina Ileana a fost înfiinţată în 2014 şi se întinde pe o suprafaţă de 1,60 ha. Livada are aproximativ 3800 de arbuşti din trei soiuri brevetate, înscrise în Catalogul Oficial. Primul an de recoltare a fost 2017 cu soiul Clara si Mara.

„Întorcându-mă la natură, am redescoperit ce înseamnă acasă, locul unde toate au o rânduială, unde toate vin natural. Acel loc în care te simţi iubit, sănătos şi în siguranţă. Doresc să ofer tuturor să guste acest frumos sentiment, dragostea față de natură şi un stil de viaţă cât mai sănătos!
Mi-am petrecut copilăria la ţară, mai exact în satul Arţari, comuna Ileana, judetul Călăraşi. Fiecare vacanţă de vară am petrecut-o acolo, fiind atras de aceea viaţă frumoasă, simplă, dar şi de stilul sănătos de viaţă.

Cum am început afacerea cu cătina ?
Peste ani, am moştenit o parte de teren agricol, terenul agricol fiind de o calitate excepţională, zona Bărăganului este considerată ca având cel mai bun sol din Europa. Împreună cu fratele meu am început să ne gândim ce fel de cultură putem înfiinţa pentru a exploata potenţialul agricol crescut. Astfel, după o lună de gândire, fiecare a venit cu o idee. Am ales să facem o plantaţie ecologică de cătină pentru beneficiile fructului şi nevoia de a educa piaţa de a consuma produse cât mai sănătoase.

În plus, oamenii caută să consume fructe bio, care să le aducă beneficii pentru sănătate, cătina fiind una din sursele cele mai bogate de polivitamine naturale. Cătina este bogata în conţinutul de acizi grasi Omega-3 şi Omega-6, vitaminele B1, B2, K, C, A și E, peste 60 de antioxidanţi şi 20 de minerale.
Astfel, în 2014 am achiziţionat materialul săditor certificat şi am pregătit terenul agricol pentru 1,20 ha.

În aprilie 2015 am plantat butaşii, iar in 2017 am cules prima recoltă – 15,60 tone. In 2016 am extins plantaţia până la 1,60 ha.

Clienţii noştri, sute de persoane fizice, oameni cu probleme de sănătate trimişi de medici şi oameni care duc un stil de viaţă cât mai sănătos ne cunosc bine şi au încredere în produsele noastre certificate ecologic. 

Avem stoc de catină pentru tot timpul anului, astfel încât să acoperim comenzile primite. Fructele sunt păstrate din momentul recoltării la o temperatură de -18 grade C. Astfel, cătina işi menţie toate proprietăţile medicinale care au făcut-o atât de renumită pretutindeni.

În prezent, la Ferma de Catină din comuna Ileana, avem hala de producţie, selector pentru fructe şi tractor cu utilajele necesare muncii câmpului.

Însă, cei mai importanţi pentru noi sunt oamenii din sat care ne ajută la întreţinerea plantaţiei şi la recoltare. Fară ei, dar şi sprijinul familiei nu am fi reuşit să punem pe picioare această afacere importantă.”

Despre cătină, oriunde aţi citi, veţi afla numai de bine. Ajunge o interogare pe Google şi veţi găsi zeci de articole mai mult sau mai puţin ştiinţifice despre beneficiile cătinei. Ştiaţi că este denumită “regina imunităţii” sau “cel mai bun vaccin antigripal” ? Are un conţinut de vitamina C mult mai mare decât citricele sau măceşele şi este un puternic antioxidant. Cătina conține printre altele serotonină, un neurotransmițător care induce o stare de calm, de curaj și de optimism.

Ferma de Catina Ileana vă oferă produse 100% naturale, la cele mai accesibile preţuri!

Recomand din inimă următoarele produse de la Ferma de Catina Ileana:

Cătina congelată, bob cu bob

I se spune şi ginsengul românesc, fiind cel mai bun vaccin antigripal. Este plină şi de vitaminele A, B, E, K, dar şi de fosfor, potasiu, magneziu, fier.

Sucul de cătină

Minunatul suc de cătină conține un secret al frumuseții și al sănătății descoperit recent: omega-7, respectiv acidul palmitoleic. În plus, atunci când elixirul produs din fructele denumite ginseng românesc este amestecat cu miere pură, acesta capătă inclusiv proprietăți antibacteriene.

Sucul de cătină este un elixir regenerant şi deto­xifiant foarte pu­ter­nic, cura cu el dând rezultate de excepţie chiar şi în boli grave. Sănătatea nu poate avea compromisuri, sucul de cătină este un dar neprețuit pentru fiecare zi, pentru fiecare dintre noi.

Ceaiul de cătină

O cană de ceai băută zilnic la începutul sezonului rece te va apăra de răceli și gripe. Poți folosi ceaiul de cătină și pentru detoxifiere, pentru energizare și îmbunătățirea stării de spirit.

Pulbere de cătină

Pulberea de catină este un produs vitaminizant, imunostimulator cu proprietăţi antioxidante puternice, cicatrizant, antiinflamator, anticancerigen, astringent, antibiotic şi afrodisiac.

Printre clienţii fideli ai Fermei de Cătină Ileana se numără sportivi, atleţi de performanţă, maratonişti, medici, mămici, oameni cu probleme de sănătate, oameni care s-au făcut bine după ce au consumat aceste minunate produse, dar şi oameni care duc un stil de viaţă sănătos.

Aşadar, pentru că totul ţine, până la urmă, de educaţie şi, dacă învăţăm acasă, în familie, care sunt produsele sănătoase, putem să ajungem oameni sănătoşi şi cel mai important să creştem generaţiile viitoare în acest stil de viaţă sănătos!

Să ştiți că pe pagina lui Adrian, Cătina Ileana găsiți cele mai bune produse, naturale care povin din plantația propie.

Vă invit să vizitați site-ul Catina Ileana, pentru a afla mai multe despre cătina şi benefiicile ei pentru organism.

Ferma de Cătină Ileana distribuie în București și toată țara produse care provin din plantația proprie. Relații la telefon: 0745.054.904

Recomand din inimă produsele Ferma de Cătină Ileana !

Site – www.catinaileana.com

Facebook – Catina Ileana

Crede în Tine!

Lasa un comentariu