Ingrid’s Fabrics -Răsfăţ, Visare, Armonie şi Culoare!


„Atâta timp cât crezi în tine, vei ști  cum să trăiești.” Johann Wolfgang von Goethe

Astăzi este despre Hermina Ciobanu, o tânără care își urmează pasiunile. Interesată de lucrurile care le aduc oamenilor fericirea și mulțumirea, Hermina creează cu sufletul, zi de zi lucruşoare pentru pitici. Această tânără a ales să nu se lase pur și simplu condusă de destin, ci să-și deseneze fiecare pagină a poveștii vieții sale.

A ales să facă artă!

Un om care își iubește munca, un om care se dedică în totalitate, un om optimist și mai presus de toate, un om talentat, așa este Hermina. Privindu-i creațiile, mi-am dat seama că ea are frumosul dar de a-i molipsi pe ceilalți cu o poftă nebună de a trăi. Perniţele sale dedicate copiilor sunt vii, sunt prezente, surprind prin design-ul și prin culorile lor întregul farmec al copilăriei.

Nu mare mi-a fost mirarea când am fost întâmpinată de un zâmbet larg la întâlnirea cu Hermina, o tânără minunată, pasionată de hand made. Uneori rezonez atât de bine cu un om, încât îmi pătrunde adânc în suflet şi îmi rămâne acolo pentru totdeauna!

Hermina ne invită să sperăm, să visăm, să credem și să ne urmăm pasiunile. Cu zâmbetul pe buze și entuziasm vorbeşte despre această pasiune a sa.

Vă invit să citiți în continuare câteva rânduri despre pasiuni și lucruri create cu suflet.

Ingrid’s Fabrics a apărut din dorința de a face ceva relaxant, care să mă ajute să mă deconectez un pic de la agitația cea de toate zilele și să îmi aducă înapoi latura creativă, pe care o ascunsesem, cred, din cauza vitezei cu care se desfășoară viața azi. Îmi doream o mașină de cusut, am achizitionat-o și m-am apucat de treabă – chestii pentru casă, de decor, săculeţi pentru cadourile de Crăciun, eram orientată spre home deco oricum. Nu a durat mult, până am schimbat direcția și am cusut prima păturică. Apoi au venit și pernuțele decorative, pernutele apărători pt pătuț-Animăluțe Somnoroase, și baby nest-urile pentru bebe.

Pentru anul viitor, planuim să mărim familia Ingrid cu produse noi, necesare unui nou născut și proaspeţilor părinți, cât și deschiderea unui magazin online.

Am început povestea Ingrid’s Fabrics timid, dar am alături oameni frumoși, care m-au încurajat, m-au susținut și m-au ajutat încă de la început, cărora le multumesc, iar povestea Ingrid’s Fabrics nu ar fi posibilă fără oamenii care ne urmăresc, ne încurajează, și care se bucură de produsele noastre.

Ne bucurăm enorm atunci cand primim o poză cu micii noștri clienți, care se bucură de păturica lor, sau primim un mesaj de la o mămică care ne spune ca Baby Nest ul comandat a ajuns și este minunat! Iar astfel de mesaje ne înseninează ziua și ne dau încredere că facem bine ceea ce facem, și că trebuie sa facem mai mult! Iar pentru asta, vă mulțumim din suflet!”

Iată pufoşeniile Herminei ~ Ingrid’s Fabrics!

Sunt atââât de drăguțe, atât de gingașe și de cute, încât nu ai cum să nu le iubești!
Cochete și tare drăgălașe, ele sunt creații handmade unicate și originale.

Astfel, simpaticele pernițe ~ Ingrid’s Fabrics sunt nu doar vesele și cochete, ci și pufoase și plăcute la atingere. Și cât se poate de safe pentru cei mici! O reală plăcere pentru micuți să se joace cu ele!

Uneori pare să fie suficient doar să le privim și parcă ne și imaginăm tot felul de povestioare pline de farmec pe care să le spunem copilașilor noştri, în joaca noastră cu ei. Atât copiii, cât și toți oamenii mari cu suflet de copil, le vor adora pur și simplu!

Astfel, simpaticele perniţe nu sunt doar vesele și cochete, ci și pufoase și plăcute la atingere. Și cât se poate de safe pentru cei mici! O reală plăcere pentru micuți să se joace cu ele!

Produsele Ingrid’s Fabrics au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile și conceptul unui Om Minunat iubitor de frumos, dragoste și viață. Sunt părți creative din suflet. Atunci când cumperi un produs Ingrid’s Fabrics, cumperi o poveste, o emoție și o experiență.

Vă doresc să aveți parte în casele voastre de multă iubire, de culoare și de bucurii! Asemeni acestor gingașe, cochete și vesele pernițe animăluţe!

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou pufos şi drăgălaş micuţului tău, atunci Ingrid’s Fabrics te poate ajuta. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina Ingrid’s Fabrics şi să îi soliciţi ajutorul.

Multumesc, dragă Hermina că esti aşa minunată, că mi-ai dat ocazia să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Facebook – Ingrid’s Fabrics

Facebook – Hermina Ciobanu

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu