Frumuseţea vieţii constă în trăirea ei şi trăirea vieţii se petrece acum!


„Sunt necesare foarte puține pentru a avea o viață fericită; totul se află în interiorul tău, în modul tău de gândire.” Marcus Aurelius

Trăiește acum! Frumusețea vieții constă în calitatea, varietatea și cantitatea senzațiilor trăite, spunea Balzac. Frumusețea vieții constă în trăirea ei și trăirea vieții se petrece acum.

Este bine să îți faci planuri mărețe și este minunat să le realizezi prin eforturile tale. Cu toate acestea, nu ignora comorile ascunse din fiecare moment obișnuit.

Trage aer în piept, respiră adânc și gândește-te că toate lucrurile au o rezolvare, iar soluțiile le găsești mult mai ușor atunci când ești relaxat.

Fericirea nu este într-un loc îndepărtat al perfecțiunii și plăcerii. Fericirea te așteaptă să îi dai viață în acest moment.

Dacă toate visele tale ar fi să devină reale dintr-o dată, nu ai obține o prea mare satisfacție. Adevărata bucurie constă în drumul pe care îl parcurgi pentru a ajunge la ele.

Nu depune prea multe eforturi în a judeca dacă aceasta este o zi bună sau rea, fericită sau tristă, mai bine, mergi înainte și trăiește-o cu o inimă recunoscătoare și cu siguranță vei descoperi valoarea unică a acestei zile.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu