Yavi Broderie by Alina Băroi- arta de a spune poveşti, nu cu vorbe ci cu aţă!


„Daca nu iubesti ceea ce faci, atunci n-o face!” — Ray Bradbury

Orice persoană cumpără măcar o dată în viaţă un produs realizat manual, sau mai sunt şi oameni ca mine care preferăm doar acest tip de produse datorită unicităţii lor. Produsele handmade nu sunt realizate în serii şi cantităţi mari, deobicei sunt proiectate doar câteva articole şi fiecare din ele este unic. Asta înseamnă că, cu greu o să gasiţi o persoană care să aibă ceva identic cu al dumneavoastră.

Cand achiziţionaţi un produs handmade, nu cumparaţi doar produsul în sine, ci transformaţi un vis în realitate. Pentru că cei care fac lucrurile manuale petrec ore întregi desenând, proiectând, încercând, trasând şi încercând din nou, iar când produsele lor sunt pe placul celor care le-au achiziţiinat este o imensă satisfacţie.

În spatele fiecărui produs manual, există un Om Minunat care iubeşte ceea ce face,  iar pasiunea, grija, detaliile, dragostea celui care l-a creat vor fi gravate în acel produs!

Achiziţionarea unui produs handmade vă oferă posibilitatea de a cunoaşte persoana care a făcut obiectul şi cum a fost realizat.
Ceea ce iubesc eu cel mai mult la achiziţionarea unui produs handemade este că poate să fie realizat după preferinţele mele. Puteţi fi de acord cu detaliile, alegeţi forma, culoarea şi puteţi da indicaţii cu privire la preferinţele dvs. Când aveţi un articol handmade finisat până la cele mai mici detalii, nu puteţi decât să va simţiţi mândri şi să vă imaginaţi eforturile celui care l-a realizat. Prin urmare, creaţiile sale au un scop utilitar dincolo de simpla estetică.

Pentru mine, broderia este arta decorării textilelor cu motive ornamentale cusute cu aţă de diferite culori, broderia este o artă! Arta de a trece dincolo de imagini, arta de a “picta” în relief, arta de a spune poveşti nu cu vorbe ci cu aţă.

Astăzi am să v-o prezint pe Alina Băroi, o iubitoare de frumos care iubeşte să coase, un om minunat care brodează cele mai frumoase creații realizate din inimă!

Alina își dedică întregul timp liber celei mai mari slăbiciuni: broderia! Sunt absolut încântătoare lucrările pe care le semnează de aproape doi ani.

Gringășie și rafinament ar fi, probabil, cele mai potrivite caracteristici pentru creațiile ce îi poartă numele.

Produsele realizate de YAVI Broderie sunt produse făurite de către Alina, sunt lucrate cu multă dedicație şi atenție pentru ca totul să iasă perfect. Au acel ceva aparte, sunt create cu dragoste și măiestrie, sunt piese deosebite rezultate din ideile sale produse în serie limitată, unicate.

Vă invit să citiți în continuare câteva rânduri despre pasiuni și lucruri create cu suflet.

„Reacția oamenilor, când primesc în dar lucrările executate cu mult drag de către mine, mă face să trăiesc nu atât sentimentul de mândrie, cât cel de împlinire și o incomensurabilă satisfacție. De fiecare dată urmăresc pe fața clienților reacția și deja sunt capabilă să simt din primele clipe dacă sunt sau nu mulțumiți. Și sunt! YAVI vine de la primele 2 litere ale copiilor mei Yannis şi Victor, apoi am realizat că sunt şi iniţialele noastre. 😊 Totul a început acum 1 an şi jumătate, când s-a nascut cel mai mic băieţel. Căutam un trusou pentru finuţul meu, iar eu nu găseam nimic pe placul meu şi aşa m-am hotărât să îmi fac eu propriul meu atelier de brodat cumpârandu-mi prima maşină de brodat, un an mai târziu am luat şi cea de-a doua maşină, iar acum visez la un atelier în adevaratul sens al cuvântului.”

Iată creaţiile ~YAVi Broderie!

Mirese și miri, proaspăt părinți, oameni îndrăgostiți de viață se bucură atunci când în mâinile lor ajunge un produs făurit în Atelierul YAVI Broderie în care Alina lucrează cu sufletul.

Alegeți handmade! Este lucrat cu foarte mult suflet, este minunat şi ne prinde cel mai bine!

Aşadar, dacă aveți nevoie de un cadou unicat vă recomand cu drag , creații realizate din inimă YAVi Broderie.

Felicitări Alina Băroi pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!

Accesează pagina YAVi Broderie, alege cadoul perfect și ocupă un loc în inimile celor dragi.

Facebook – YAVi Broderie

Facebook – Alina Baroi

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu