Zimt Textil – un altfel de răsfăţ!


„Secretul bucuriei în muncă constă într-un singur cuvânt – excelenţă. A şti cum să faci ceva bine înseamnă a te bucura de aceasta.” – Pearl Buck

Este posibil ca în toată viața să te străbată un gând. Un gând care-ți cere să fie materializat cu muncă și pasiune în afacerea ta. Acea afacere ce aduce împlinire, satisfacție, fără să ai vreo îndoială că ai greșit cu ceva în traiectoria ta. Carmen Ionescu este dovada vie că se poate să-ți vezi visul cu ochii realizat până în cele mai mici detalii!

Carmen Ionescu crează cele mai frumoase lenjerii de pat, lenjerii alese pentru diverse gusturi, de calitate superioară şi la preţuri accesibile.

Carmen iubeşte ceea ce face şi pune multă dragoste în ceea ce face, iar proiectul ei de suflet pentru care lucrează cu atâta dăruire este Zimt Textil.

Lenjeriile de pat sunt una dintre slăbiciunile mele. Sunt genul care preferă să investească în așa ceva, îmi place să le schimb cât mai des, să am cât mai multe culori. De la un singur lucru nu mă abat niciodată – materialul de calitate. Întotdeauna am ales și voi alege bumbacul!

Dormitorul, camera la care ne gândim cu drag atunci când oboseala de la birou işi spune cuvântul. De fiecare dată când rostim cuvântul casă, ne putem imagina patul nostru care ne aşteaptă cu pernele sale pufoase şi saltelele pline de răsfăţ, confort şi linişte. Dar ce putem face pentru a accentua această senzaţie? Cum putem să ne reimprospătam atmosfera din dormitor pentru a-i da acestuia o alură mai deosebită, primitoare şi care să ne îndemne să ne odihnim? Raspunsul este simplu, putem achizitiona un set de lenjerii de pat din Bumbac Ranforce ~ Zimt Textil care să ne răsfeţe pielea cu materialul lor moale!

După o zi lunga nu este nimic mai plăcut decat să vă lasaţi înveliţi de aşternuturi moi, cu un design modern şi îmbietor. Un set de lenjerii din Bumbac Ranforce ~ Zimt Textil este tot ceea ce vă trebuie dacă doriţi să aveţi un somn mai liniştit, să vă treziţi dimineaţa în formă şi gata de lucru şi daca vreţi să vă simţiţi ca la un hotel de 5 stele în propriul dumneavoastră dormitor! Meritaţi să fiţi răsfăţaţi, meritaţi să aveţi un somn odihnitor pe culmile confortului, relaxării şi plăcerii!

Lasă-te învăluită de atingerea catifelată a Bumbacului Ranforce din lenjeriile realizate de către Zimt Textil bucurându-te în acelaşi timp de un somn magic şi odihnitor în fiecare noapte.

Fiecare creaţie Zimt Textil are povestea ei, transmițând dragostea, credința, bucuria, energia, loialitatea și creativitatea.

Bumbacul ranforsat este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteţi face în materie de lenjerii pentru pat. Important este să verificati şi să respectaţi instrucţiunile de întreţinere ale unei astfel de lenjerii pentru a putea-o folosi o perioadă cât mai îndelungată de timp. Deşi preţul unei lenjerii Ranforce este mai mare decât al uneia obisnuite, confortul şi rezistenţa pe care il oferă aceasta compensează cu desăvârşire. O lenjerie de calitate poate ţine ani buni fără a se decolora şi fără a se rupe. O astfel de calitate v-o oferă Bumbacul Ranforce, iar Zimt Textil realizează cele mai frumoase lenjerii de pat din Bumbac Ranforce!

Descoperă colecţia de materiale din Bumbac Ranforce ~ Zimt Textil şi alege modelul pentru realizarea setului care se potriveşte căminului tau! 

Facebook – Zimt Textil

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu