Photoholix • Studio – un loc de poveste presărat cu magie


“Nu pot să cânt, să pictez și nu știu să scriu ce simt, așa că nu îmi rămâne decât fotografia, pentru a-mi exprima sentimentele. Fotografia este arta de a fura timpului o firimitură de clipă.” – Andreea Trifu

Fotograful este un artist, iar pentru un artist, pasiunea pentru fotografie nu moare niciodată!

Fotograful zilelor noastre este pictorul de altădată. Întotdeauna caută să transmită prin fotografie frumusețea naturală a oamenilor cât și emoțiile și trăirile transmise de aceștia.

Iubesc fotografia, în sensul că îmi place să fiu fotografiată, dar să şi fotografiez, eu la rândul meu. Fotografia este o artă! Îmi place arta, îmi place să imortalizez momentele frumoase din viața mea şi uite aşa în căutare de frumos i-am cunoscut pe Lorena şi Antonio.

Pasiunea pentru arta fotografică i-a unit, Antonio Socea şi Lorena Oprea formează un cuplu minunat de fotografi. Cei doi, iubesc fotografia şi pun suflet în ceea ce fac, iar proiectul lor de suflet este Photoholix • Studio!

Ea adoră fotografia de studio, şedinţele foto de nou-născuţi, bebeluşi, maternitate şi familie.

“Călătoria mea ca şi fotograf a început în urmă cu câţiva ani. La început mi-am dorit să învăţ pentru mine, însă pe parcurs mi-am dat seama că îmi place foarte mult şi mi-am propus să devin fotograf profesionist.
Am ales să mă specializez pe fotografia de studio. Şedinte foto de nou-născuţi, bebeluşi, maternitate sau familie, toate mă fac să îmi pun imaginaţia la treabă şi să creez cadre pe care voi să le preţuiţi.
Scopul meu este să vă ofer, pe lângă galeria cu fotografii, o experienţă plăcută în studioul nostru de care să vă aduceţi aminte cu drag! ” –  Lorena Oprea

El iubeşte fotografia de eveniment şi lifestyle, îi plac detaliile, îi place să se concentreze asupra expresiilor furate de la oameni când acestia se aşteaptă cel mai puţin, îi place să surprindă fotografiile care vor spune o poveste, o poveste unică şi frumoasă care mai târziu va deveni o moştenire de familie.

“Îmi place să mă intitiulez „creator de amintiri” şi fotografiez toate formele de dragoste prin  fotografiile de eveniment, şedințele foto de cuplu, familie şi lifestyle. Motivul pentru care fotografiez aceste forme de dragoste este să creez amintiri unice şi preţuite, care vor fi transmise generaţiilor viitoare.
Îmi plac detaliile, îmi place să surprind momente reale, romantice, distractive şi nu în ultimul rând emoţia, lucru care nu poate fi explicat în cuvinte. Toate aceste lucruri m-au făcut să mă îndăgostesc de fotografia documentară.
Una dintre sursele mele majore de inspiraţie este călătoria. Cred că pământul este prea vast, divers şi frumos să rămână într-un singur loc, de aceea îmi place să călătoresc.”- Antonio Socea

Facebook – Antonio Socea

Site – antoniosocea.ro

În fiecare an la Photoholix • Studio, Decembrie îmbracă haine de sărbătoare, decoruri incredibile și recuzită cu praf de stele!

Pur şi simplu nu ai cum să nu visezi la Crăciun când auzi de Photoholix • Studio! Lorena împreună cu Antonio fac magie și aduc zâmbete pe buzele tuturor.

Ca să te convingi, te invit, cititorule, să găsești frumusețea care să îți atingă sufletul în fotografiile Photoholix • Studio.

De Crăciun, întreaga familie simte căldura şi bunătatea prin fiecare cadou sau decor de sărbătoare. Se simte în aer o atmosferă de dulce sărbătoare, miros de portocale, vin fiert cu scorţişoară, brad împodobit, fulgi de nea pufoşi, luminiţe colorate, Moş Crăciun şi multă, multă dragoste! Şi toată lumea îşi doreşte să păstreze toate acestea peste timp, iar cel mai bun mijloc de a face aceasta este fotografia.

Şedința foto de Crăciun la Photoholix • Studio poate fi cea mai frumoasă amintire din vremea lunii cadourilor. Poate fi cadoul perfect pentru a păstra vie memoria celor mai splendide clipe din aceste zile magice.  

Când am intrat în studioul Photohlix • Studio, am simțit că pășesc într-un loc de poveste, un decor cu luminiţe presarat cu magie într-o atmosferă relaxată şi creativă. Am fost întâmpinaţi într-o atmosferă plăcută și relaxantă, dar mai ales un mediu în care băieţelul meu s-a simţit ca acasă! Mi-a plăcut foarte mult stilul lui Antonio de a-i capta atenţia piticului nostru într-un mod atât de natural şi atât de frumos făcându-l să zâmbească şi să îi placă să exploreze acel loc minunat!

Experienţa la Photoholix • Studio o voi păstra mereu întimparită în memorie dar şi în suflet! Legendele spun că fotografiile fură sufletul oamenilor, eu spun că Lorena împreună cu Antonio au reuşit să dea suflet fotografiilor noastre!

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru munca ce au depus-o cei doi, fotografiile sunt cele care exprimă totul!! 

Nu pot să am decât cuvinte de lauda la adresa voastra, Antonio şi Lorena!!! Se vede ca puneţi suflet în tot ceea ce faceţi!

Photohlix • Studio este locul unde se scriu poveşti într-o atmosferă relaxată și creativă, Lorena şi Antonio vor capta cât mai multe emoții, zâmbete și momente unice cu familia ta, oferindu-ți un album cu poze profesioniste, într-un studiou de poveste.

Alege decorul care te fascinează și trăiește o experiență de neuitat alături de cei dragi!

O experiență unică! Vă mulțumim din suflet pentru minunatele fotografii alături de iubitul nostru băiețel! Vă mulțumim pentru răbdarea și căldura cu care a fost întâmpinat Răzvănel! O atmosferă unică!

Facebook – Photohlix • Studio

Site – Photohlix • Studio

Cu siguranţă îmi doresc să colaborăm şi la alte evenimente! Sunteţi Minunaţi!

Vă recomand cu dragă inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu