Forfecuţa iscusită


 „Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare excelenţa nu este o acţiune, ci un obicei.” – Aristotel

În dormitor petrecem aproape jumătate din viaţă. Fie că dormim sau că ne relaxam citind o carte sau privind un film la televizor, trebuie să fim pe deplin multumiţi cu modul în care este decorată camera dar mai ales cu modul în care este decorat patul nostru.

Pentru mine, imaginea pe care o reflectă dormitorul este una la fel de importantă ca imaginea persoanei care doarme în el. Lenjeria de pat este prima care iese în evidenţă atunci când intrăm într-un „sanctuar al somnului”, tocmai de aceea lenjeria trebuie să fie una de calitate, iar design-ul trebuie să fie elegant şi inedit.
 
Calitatea este cel mai important lucru atunci când vorbim despre o lenjerie de pat, dar pe locul doi este design-ul aflat pe imprimeul acesteia. Primul obiect care iese în evidenţă atunci când intram intr-un dormitor este lenjeria de pat. Aceasta trebuie să fie întinsă aproape perfect pe pat pentru a da un aspect de ordine a camerei dar cel mai important lucru este design-ul acesteia. Pentru ca dormitorul să fie cât mai placut din punct de vedere vizual, lenjeria de pat trebuie să se asorteze cu mobilierul dar şi cu tonul pereţilor.

Vîntu Oana crează cele mai frumoase lenjerii de pat, lenjerii alese pentru diverse gusturi, de calitate superioară şi la preţuri accesibile. Oana iubeşte ceea ce face şi pune multă dragoste în ceea ce face, iar proiectul ei de suflet pentru care lucrează cu atâta dăruire este Forfecuta iscusita.

Oana este mămică, masterandă în Contabilitate şi creator de frumos, face parte din comunitatile Work At Homes Moms Romania şi Elite Business Women Constanţa. Îşi petrece timpul liber în propiul său atelier Forefecuta iscusita, acolo lucrează din zori şi până în seară cu mult bun gust, rafinament, pricepere și dedicare. Tot ce este făcut de ea transmite frumusețea unui suflet cu totul special!

Produsele realizate de Forfecuta iscusita sunt produse făurite de către Oana, sunt lucrate cu multă dedicație şi atenție pentru ca totul să iasă perfect. Au acel ceva aparte, sunt create cu dragoste și măiestrie, sunt piese deosebite rezultate din ideile sale produse în serie limitată, unicate.

Atelierul Oanei este mereu in curs de dezvoltare, deoarece este o iubitoare a broderiei a achiziționat o maşină de brodat de ultima generaţie prin intermediul căreia va apărea o noua gamă de lenjerii brodate, şi işi va diversifica activitatea şi pentru alte articole personalizate prin arta broderiei.

Cum vă spuneam, îmi plac lenjeriile de pat, îmi place să le schimb cât mai des, să am cât mai multe culori. Pur şi simplu le iubesc! De la un singur lucru nu mă abat niciodată – materialul de calitate. Întotdeauna am ales și voi alege bumbacul, iubesc lenjeriile de pat din bumbac şi starea aceea de bine şi de relaxare care mi-ai oferă.

Lenjeriile făurite de Forfecuta iscusita te bucură la fiecare atingere, te face să zâmbești la fiecare contact vizual cu imprimeul în culori vii. Simți nevoia să arăți tuturor cât de frumos e dormitorul tău îmbrăcat în haine noi, ai da orice să se înnopteze mai repede și să te poți cufunda, pentru câteva ore bune, în lenjeria magică din bumbac încât ţi-ai dori să trăiești bucuria asta cât mai des cu putință. Și somnul e altfel pe cearșafuri noi. Parcă și pernele sunt mai moi în fețele noi de pernă.

Oana lucrează numai cu bumbac dublu satinat, damasc, jacquard, bumbac ranforce de lux şi bumbac organic!

Iată creaţiile Oanei ~ Forfecuta iscusita!

Fiecare creaţie faurita de catre Forfecuta iscusita are povestea ei, transmițând dragostea, credința, bucuria, energia, loialitatea și creativitatea.

Descoperă colecţia de materiale din Bumbac  a Oanei ~ Forfecuta iscusita şi alege modelul pentru realizarea setului care se potriveşte căminului tau!

Felicitări Oana pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!

Îți mulțumesc, draga mea Oana pentru toată răbdarea și pasiunea cu care ne-ai încântat. Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Facebook – Forfecuta iscusita

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu