Universul lucrează prin oameni, circumstanţe şi sincronicităţi


Oamenii importanți pentru noi vin în viața noastră când avem nevoie de ei. Chiar dacă nu înțelegem de la bun început rolul lor, ce ne aduc este ceva ce ne trebuie pentru dezvoltarea personală și totodată pentru evoluția noastră spirituală.

La fel, fiecare dintre noi intră în viața altor oameni când ei au nevoie de noi.

Dăm și primim.

Fără să ne propunem, suntem „instrumente” și „canale” prin care Universul își desfășoară magicul.

Când un om îți trezește atenția în mod deosebit chiar de la primele interacțiuni cu el și descoperi că îți este familiar, deși îl întâlnești pentru prima dată, e posibil să fie vorba despre o relație semnificativă. Indiferent de natura ei.

Universul lucrează prin oameni, circumstanțe și sincronicități. Pentru această inteligență dumnezeiască care ne animă, totul este posibil.

Fii deschis spre tot ce există acum în viața ta, pentru că te ajută să crești.

Fii recunoscător oamenilor care au fost și sunt prezenți în lumea ta, pentru că fiecare dintre ei îți aduce un dar. Așa cum și tu le aduci lor ceva prețios pentru ei.

Simte mai mult și încearcă să pui etichete cât mai puțin posibil relațiilor din viața ta. Eu cred cu tărie că fiecare relație importantă pentru noi este o piesă din puzzle-ul vieții. Un puzzle care se extinde în permanență și care poate deveni tot mai frumos și mai plin de strălucire.

Depinde numai de noi.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu